Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

04 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, ilk olarak sabah 06:45’de başlayacak olan “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapacak. Anlık gelişmeleri ve gündeme düşen olayları sabahın ilk saatlerinde Star ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi konu alanlarındaki tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu sinema filmi ekranlarınıza dahil oluyor. Her kesiti komik ve kahkahalı olan filmi, ailenizle birlikte izleyerek akşamınızın renkli ve mutlu bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

Sabah yayın akışında ilk olarak 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni karşınıza çıkıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri tek tek seyircileriyle buluşturan bülteni seyrederek dünya üzerindeki ve Türkiye’deki olaylardan haberdar olabileceksiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Hafta içi her gün ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu sabah tekrarlarını mutlaka seyretmelisiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:45’i gösterdiğinde “Adını Sen Koy” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlarınıza geliyor. Dizinin yeni bölümlerini izlemeyi unutuyorsanız tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz Sevilen bu iki dizinin tekrarlarından sonra 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlarınıza yansıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan keyifli yayından magazin dünyasına özgü pek çok gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Ünlülerin hayatlarından, başarılarına, özel konuşmalarından giyimlerine kadar uzanan pek çok gelişmeyi ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı acıklı yaşam hikayelerini ele alan güncel yaşam programı ekranlarınızda. Gün ortasında yayın akışına başlayan programda, nedeni belirsiz kayıplar ve cinayetler ele alınıyor ve olaylar muhabir kadrosunun araştırmalarıyla gün yüzüne çıkıyor. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Ardından saat 17:15’de diğer sevilen dizi “Adını Sen Koy” yayın akışına giriyor.

19:00’da “Star Haber” adlı haber bülteni ekranlarınıza gelecek. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve spor gibi konulardaki geniş içeriği ile gündemin tüm ayrıntılarına dair bilgi edinebilirsiniz. 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu filmin kahkahalı 3. serisini izleyebileceksiniz. Ardından 22:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda yer alıyor. 00:45’de “Karaoğlan Geliyor”, 02:30’da “Işıklar Sönmesin” adlı iki yerli filmin tekrarı göze çarpıyor. 04:00’da “Ölmeyen Aşk” adlı yerli sinema filmini seyredebilirsiniz. 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı sevenleriyle buluşuyor.

Haberin Devamı