Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Nisan Çarşamba

04 Nisan Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Börü” adlı dizinin sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde heyecanı doruklara çıkaran bu mükemmel dizi ile akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Nisan Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlayacak. Sevilen diziyi izleyerek sabaha güzel bir giriş yapabileceksiniz. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizi, heyecan dolu tekrar bölümü ile tüm hayranlarını ekranları başına topluyor. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen bu iki diziyi izleyerek kahvaltı saatlerinizi daha renkli hale dönüştürebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ile yayın akışı devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin gündemine özgü tüm merak ettiğiniz gelişmeleri tek tek analiz edebileceksiniz. Magazine özgü renkli VTR’leri izlerken hem heyecanlı hem de keyifli anlara tanıklık edebileceksiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlarda oluyor. Yıllar öncesine ait yaşanmış kayıplar ve faili meçhul cinayetler, canlı yayında dinleniyor, araştırılıyor ve çözülmek için muhabir kadrosuna bırakılıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Heyecan dolu anlar yaşatan dizi, gün ortanızı daha renkli hale getirecek. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Her karesinde renkli anlar vaat eden dizi, aşkın en masum ve saf halini anlatıyor. Saatler 19:0’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Gündeme özgü merak edilen gelişmeleri, detayları ile bu akşam bülteninden analiz edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm konu içerikleri yayına geçiyor.

20:00’da “Börü” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde heyecanlı, gerilimli ve aksiyon dolu anlar yaşatan diziyi sakın kaçırmayın. 23:15’de “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Ardından 02:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrarını seyrederek gecenize renk ve heyecan katabilirsiniz. 04:30’da ise sevilen fenomen dizi “Kara Sevda” tekrar bölümü ile ekranlarda yer alacak.

Haberin Devamı