Gazete Vatan Logo
Magazin Söz yazarıyla birbirine girdi

Söz yazarıyla birbirine girdi

Yeliz Yeşilmen, ‘Yol Arkadaşım’ filmiyle tekrar gündeme gelen ‘Fıstık Çıkı Çıkı’ şarkısının söz yazarı İlknur Tekin ile kavga etti, “Yazık oldu o söz yazarına. Para cepte gitmiştik halbuki, paradan da oldu. Ben de gidip 10 bin TL ile çanta alacağım” dedi

Söz yazarıyla birbirine girdi

Şarkının yeni versiyonunu seslendirmek için stüdyoya giren Yeliz Yeşilmen, derleme için izin vermeyen söz yazarıyla birbirine girdi. Yeşilmen kavga ile alakalı şunları söyledi: “Şarkıyı satın almıştık ama bir gittik ki feryat figan bir şekilde ‘Size şarkımı vermiyorum’ diyen birisi vardı. Sadece yeni versiyonu yapılacaktı, izin alınması gerekiyormuş. Yazık oldu o söz yazarına. Para cepte gitmiştik halbuki, paradan da oldu. Ben de gidip 10 bin TL ile çanta alacağım.”

Aldatmayı affetmem

Eşi Ali Uğur Akbaş’ın kendisini aldattığı iddiaları hakkında da konuşan Yeliz Yeşilmen, “Ayrılık, boşanma falan yok. Kimse bilmiş bilmiş konuşmasın. Kocam bana yetişmekten başkasına yetecek bir durumda değil. Maddi manevi her konuda… Aldatma olsa kesinlikle affedemem” ifadelerine yer verdi.