Gazete Vatan Logo

Söz 8. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

Söz dizisinin oldukça heyecanlı gelişmelere sahne olacak 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde cevaplanmayı bekleyen pek çok soru var. En çok merak edilen konu ise “Katil Kim?” oyununun oynandığı katilin kim olduğu.

Söz 8. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

Söz dizisinin son yayınlanan bölümünde Tim’in sivilleri kurtarması sırasında Geveze tek kalıyordu. Şu anda merak edilen konulardan bir tanesi Geveze’nin tüm teröristleri öldürdükten sonra kurtulup kurtulmayacağı. Yoksa Geveze rehin mi alınacak? Bir önceki bölümde Yavuz, Çolak’ın sözünü dinleyerek çok farklı şeyler yapmıştı. Bunların hepsi bir plan mıydı? Ancak yeni bölümde Yavuz’un yaptığı her hatada masum insanları vuran katilin kim olduğu da bir hayli merak ediliyor. Katil, Eylem’in peşinden Türkiye’ye geldiği eski sevgilisi olabilir mi? Söz dizisi muhteşem bir bölüm olan 8. Bölümü ile 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında olacak!

SÖZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!


SÖZ DİZİSİNİN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Söz dizisinin son yayınlanan bölümünde Çolak kaçmak üzere tam da aradığı fırsatı bulmuştu. Aynı şekilde Yavuz da son hızla olay yerine doğru harekete geçmişti. Ancak Yavuz çok kötü bir tuzağa doğru harekete geçtiğinden henüz habersizdi. Bu sırada Kıdemli Üsteğmen Yavuz ile ekibi de Çolak’ın evine gitmiş ve orada profesörü ele geçirmişti. Bu Çolak için çok büyük bir darbe olmuştu ve Çolak’ın tüm planlarını adeta yerle bir etmişti. Yine de her zaman olduğu gibi Çolak bu defa da geri adım atma niyetinde değildi kesinlikle. Yaptığı araştırmalar sonucunda biyolojik silahlar için Çolak, ihtiyaç duyduğu profesörü de İstanbul’da bulmuştu. Tabii bu haberi alan Yavuz ve ekibi de hemen harekete geçmişti ve hiç vakit kaybetmeden İstanbul’a gelmek durumunda kalmışlardı. Bundan sonra çok şık bir davet ortamı ekranlara gelmişti. Çolak, Yavuz’un da bulunduğu davette Yavuz için çok ciddi bir sürpriz hazırlamıştı. Çünkü davete Bahar da katılıyordu. Bahar’ın davete gelmesi ile işler yeniden bir hayli karışmıştı. Ancak Bahar ve Yavuz’un çok güzel bir dans sahnesi ekranlara gelmişti. Bu dans sahnesi ile beraber Yavuz ile Bahar bir hayli yakınlaşmıştı. Artık bunlardan sonra Yavuz hem çok zor hem de çok büyük riskleri olan bir karar almak durumunda kalmıştı. Özellikle davetteki tehlikeli anlarda Bahar’ın katkısı da Yavuz için çok büyük olmuştu.

Öte yandan Tim de sivil halkı kurtarmak için oldukça zorlu bir operasyona gitmişti. Ancak bu zorlu ve tehlikeli operasyon esnasında Geveze tek kalmıştı. Bu yüzden Geveze hem sivillerin hayatını hem de silah arkadaşlarının hayatını kurtarmak için kendisini teröristlerin karşısında ateşe atmıştı. Geveze kurtulabilecek miydi yoksa teröristler tarafından rehin mi alınacaktır?

Haberin Devamı