Gazete Vatan Logo

Sizi mutlu edecek bir bahar aktivitesi

Gönüllerimizi gevşeten, içimizi ısıtan bahar ayları geldi... Kabuğumuzdan çıkıp yenilenmek ve bunu başkalarıyla yaşamak için en güzel zamanlar...

Sizi mutlu edecek bir bahar aktivitesi

Kemer Country Club’ta forma girin

Yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge, Kemer Country Club ev sahipliğinde 25 Mart’ta başlıyor. Katılımcılara eğlenceli bir spor deneyimi sunmak üzere 3’üncü kez start alacak olan organizasyon 27 Nisan’a kadar sürecek.

Mozart Sahne'de...

National Theatre’dan canlı olarak yayınlanan ve Southbank Senfoni Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde sahnelenen Amadeus, 27-28 Mart'ta Salon’da izlenebilinir.

Formula pistinde hız

İstanbul Park'ta hız tutkunları için 16-17 Nisan günlerinde pist günleri düzenliyor. Hız tutkunları araçlarıyla F1 yarışçıları gibi 20 dakika boyunca gazı kökleyebilir.

Kalkan mevsimi geldi

Nisan kalkanın en bol zamanı. Mercan ve kırlangıç da bu dönem oldukça lezzetlidir. Şimdiden balıkçınıza rezervasyon yaptırın!

Laleler açıyor...

Nisan'da başlıyor. Emirgan parkına ailecek hafta sonu kahvaltısına gidip rengarenk lalelerle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Athena Zorlu PSM’de

Athena, 31 Mart’ta Zorlu PSM Ana Tiyatro’da ayakta konseptiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, akustik performansı ile izleyicileriyle 2. kez buluşuyor.

Haberin Devamı

Botero’yu kaçırmayın

Anna Laudel Contemporary bu bahar bir Bottero sergisine ev sahipliği yapacak. "Günlük yaşamın şiiri Hayatın sahneleri 27 Nisan'da başlıyor, 25 Haziran'a kadar sürecek.

Urla’da enginar zamanı

28-30 Nisan’da da Urla’da enginar festivali var. Festival boyunca yöre halkının yaptığı enfes enginar yemekleri tadılacak.

Duygularınızı kaleme dökün

Nisan’da İstanbul Modern'de yazar Mario Levi'nin denetiminde yaratıcı yazarlık atölyesi gerçekleşiyor.

Ekmek yapmayı öğrenin

Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA bahar boyunca workshoplarla mutfak sevdalılarına eğitimler veriyor. Eekmek workshop'u 1 Nisan'da USLA’da başlıyor.

Kuşları gözlemleyin

Kışı Afrika'da geçiren gelen yırtıcı kuşların ilkbahar göçü Nisan ortasından itibaren Boğaz'ın kuzeyinen izlenebilir.

Yunan Adalarını keşfedin

Celestyal Cruises Vizesiz Yunan Adaları & Atina Turları. Çeşme’den her salı ve cumartesi günleri kalkacak olan Celestyal Nefeli ile Mikonos, Milos, Siros, Atina, İos, Santorini, Girit, Rodos’u görmek mümkün olacak.

Haberin Devamı

Pedala basma zamanı

Havaların ısınmasıyla en iyi bisiklet rotaları sizi bekliyor. 13 kilometrelik Fenerbaçe- Maltepe rotası, 1 saat 10 dakika sürüyor. Büyükada büyük tur ise 11,8 kilometre orta tempoda 1 saat 15 dakikada kat ediyorsunuz. Tırmanma, düz gidiş ve yokuş aşağıya gibi üç farklı performans ile bu rotada sürülebilirsiniz,

Koşu grupları

Adım Adım grubunun 'çaylak' koşucuları her cumartesi saat 08:30'da Belgrad Ormanı Neşet Suyu Parkuru'nda, her çarşamba saat 19:45'te Maçka Parkı, Caddebostan Sahili ve Florya Sahili'nde buluşuyor. .