Gazete Vatan Logo

Şimdi kaldır tutan mı var

CHP’li İnce, Erdoğan’ın seçimlerden sonra OHAL’i kaldıracaklarını açıklamasına ‘Şimdi kaldır elini tutan mı var’ diye tepki gösterdi

Şimdi kaldır tutan mı var

Erdoğan, önceki gün katıldığı televizyon programında ‘24 Haziran’dan sonra bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah OHAL’i kaldırmak olacaktır’ açıklamasında bulunmuştu. İnce, Erdoğan’ın bu açıklamasına sosyal medya platformu twitter üzerinden yanıt verdi. İnce ‘Anketler moralini bozdu, televizyonda benim vaatlerimi açıklamaya başladı. Seçimden sonra OHAL’i kaldıracakmış. Şimdi kaldır elini tutan mı var? OHAL koşullarında seçim yapan ülke olmaktan kurtulalım. Seçimden sonra yemin edip göreve başladığımda OHAL’i hemen kaldıracağız’ ifadelerini kullandı.

Kibirli dile son

İnce, Erdoğan’ın Rize mitingi sırasında atama isteyen bir öğretmene yönelik ‘Onları size Kılıçdaroğlu yapar. Çünkü Kılıçdaroğlu ne kadar varsa alırım diyor’ sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşarak ‘Öğretmenleri işsiz, öğrencileri öğretmensiz bırakan, öğretmeleri ücretli, sözleşmeli öğretmenliğe mahkum eden, öğretmenlere ya işiniz ya eşiniz diyen bu sisteme de, bu kibirli dile de son vereceğiz’ dedi.