Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe

SHOW TV 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabah saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor ve ardından Zahide Yetiş’le programıyla devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni dizi Klavye Delikanlıları’nın tekrar bölümü yer alacak. SHOW TV’nin 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe

SHOW TV’nin 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.30’da Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Programda çocukların rol aldığı skeçler ile seyirciler gülecek. Programın ardından Zahide Yetiş’le başlayacak. Faydalı bilgileri, dopdolu içeriği ve yüreklere dokunan farklı hikayeleriyle, alanında uzman konuklarıyla ekranda olacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da Pelin Karahanla Nefis Tarifler programı ekranda olacak. Başarılı oyuncu ve sunucu Pelin Karahan programda, tadı damakta kalan leziz tarifler için renkli konuklarını mutfağında ağırlayacak. Anadolu mutfağını evinize getirecek program ile yemeklerin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları seyirci ile paylaşılacak.

13.00’da fenomen program Gelin Evi başlayacak. Gelin evi, kına geceleri, çeyizleri, yemekleri ve düğünleri ile Gelin evi ekranlarda olacak. Trakya, Ege, Karadeniz ve diğer bölgelerden katılan gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek ve göreneklerine kadar prk çok konuda kıyasıya yarışacak.

15.00’da Seda ve Uğur’la Artık Susma programı ekrana gelecek. Programda kayıpların izi sürülmeye ve faili meçhul cinayetlerine çözümlerine devam edilecek.

Haberin Devamı

18.45’te Jülide Ateş’in sunumuyla Show Haber başlayacak. Haber programında, Türkiye ve dünyada olup biten en sıcak gelişmeler ekranda olacak.

20.00’da Klavye Delikanlıları adlı yeni dizinin tekrar bölümü yer alacak. Dizide, Bayram ve Kerem iki asosyal arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar aracılığı ile dile getirirler. ÜStüne para bile kazanırlar. Ardından 5 kişi dijital dolandırıcılık yapmak için grup kurarlar. Grubun zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedeflemeleri ve bunun sonucunda yaşadıkları bol maceralı, komik olaylar anlatılır.

22.30’da Madalyon filmi başlayacak. Jackie Chan’in başrolde olduğu filmde, Jackie Chan(Eddie) Çinli göçmen bir polistir. Kaza sonucunda hayata gözlerini yumduktan sonra süper güçlere sahip hayalet olarak geri döner.

00.30’da ise Gece Hattı ekranlarda olacak. Programda güne damgasını vuran gelişmeler aktarılacak.

Haberin Devamı