Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar

Show TV yayın akışı 30 Temmuz Pazar gününde Kendine İyi Bak programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Pazar Sürprizi canlı yayınıyla yayın akışına devam ediyor. Akşam kuşağıyla beraber Çocuktan Al Haberi Ünlüler programı yeni bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’den sonra da İnanılmaz Örümcek Adam 2 sinema filmi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Ardından yerli sinema filmi Gülcemal Show TV’de! Gülcemal’de hiç görmediği babasının ölümüyle beraber yola düşen Gülcemal’in hayatını konu alınıyor. Show TV 30 Temmuz Pazar günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 30 Temmuz Pazar

07.00’da Güldüy Güldüy Show Çocuk programı tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Güldüy Güldüy Show Çocuk programında birbirinden heyecanlı yetenekli minikleri seyredebilirsiniz. Güldüy Güldüy Show Çocuğun hemen ardından Kendine İyi Bak programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Kendine İyi Bak programında sağlık alanında meydana gelen tüm gelişmeler konu alınıyor. Buna ek olarak ünlü şefler, bloggerlar ve birbirinden ünlü konuklar Ebru Akel ile beraber Kendine İyi Bak’ta! Kendine İyi Bak programı bittikten sonra da Pazar Sürprizi programı canlı yayınıyla ekrana geliyor. Pazar sürprizinde magazin haberlerine yer veriliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Çocuktan Al Haberi Ünlüler eğlenceli yarışma programı tekrar bölümüyle yayında olacak. Evrim Akın’ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in bu bölümünde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler programının tekrar bölümünden sonra Kalp Atışı dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Eylül ile Ali Asaf arasında yaşananları görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Akşam kuşağına gelindiğinde Show Haber yayınıyla gündeme dair bilgileri aktarıyor.

Haberin Devamı

20.00’da Çocuktan Al Haberi Ünlüler Evrim Akın’ın sunumu ve yeni bölümüyle beraber Show TV ekranlarına geliyor. Sürpriz ünlüler ile afacanları soru yarışması komik sahnelere sebep oluyor. Çocuktan AL Haberi Ünlüler bittikten hemen sonra da sinema filmi olan İnanılmaz Örümcek Adam 2 Show TV ekranlarına geliyor. Eski düşmanlarıyla savaşan örümcek adam bu bölümde de düşmanlarının peşinde!

00.45’te Gülcemal yerli sinema filmi Show TV ekranlarına geliyor. Hayatında daha önce hiç görmediği babasının ölümüyle sarsılan Gülcemal’in yollara düşüşünü konu alan film komedi türünde yer alıyor. Gülcemal’in ardından İnanılmaz Örümcek Adam 2 filminin tekrarı Show TV ekranlarına geliyor. Örümcek Adam 2 yabancı sinema filmi biter bitmez sabah kuşağında yer alan Pazar Sürprizi tekrar bölümüyle yayınlanıyor.