Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Show TV’de 28 Eylül tarihli yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk adlı güldürü tiyatro programının tekrar bölümü ile başlayacak. Daha sonra Show TV ekranlarında Zahide Yetiş’le adlı program, Pelin Karahan’la Nefis Tarifler, Gelin Evi, Seda ve Uğur’la Artık Susma ve Show Haber yayınlanacak. Show TV akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show adlı sevilen program tekrar bölümü ile ekrana gelecek.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Show TV’de 28 Eylül Perşembe günü yayın akışı, ekranların sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk’un tekrar bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak. 07.30’da yayınlanacak olan programın sunucusu ise Ezo Sunal. Programda sevimli ve birbirinden yetenekli çocuk oyuncular, Güldür Güldür Show adlı sevilen programdan aklımıza kazınmış fenomenleşmiş skeç ve karakterlere hayat veriyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da, sevilen sunucu Zahide Yetiş’in başarılı sunumu ile ekranlara Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak gelecek. Programda, hem yüreğinize dokunacak hayatın içinden dramatik hikayeler, hem de dopdolu bir içerik ve faydalı bilgiler yayınlanıyor. Başa çıkılamayan herhangi bir sağlık sorunu ile ilgili veya sağlıklı yaşam tüyolarıyla ilgili konukları ile Zahide Yetiş’le hafta içi her gün Show TV’de yayınlanıyor.

Saatler 12.00’yi gösterdiğinde ise, ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın sunduğu Pelin Karahan’la Nefis Tarifler adlı program yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Tadı damağınızda kalacak yeni lezzetleri öğrenmek, lezzet tüyoları almak, geleneksel yemeklerimizi de yakından tanımak ve tarifler almak için Pelin Karahan’la Nefis Tarifler programını izlemelisiniz. Programda ayrıca konuklar ve keyifli söyleşiler de yer alıyor.

Haberin Devamı

13.00’da ise, ekranların fenomenleşmiş ve adından söz ettiren yarışma programı Gelin Evi, yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Gelin Evi programının yeni sezonunda her hafta Anadolu’nun bir iline konuk olunuyor. Programda, her bölüm bir gelinin evine konuk oluyor ve gelin evinden kına gecesine, düğün videolarından çeyizlere, düğünde giyilen gelinliğe kadar her şey diğer gelinler tarafından dikkatle inceleniyor.

15.00’de, ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile başarılı sunucu Uğur Arslan’un sunduğu Seda ve Uğur’la Artık Susma adlı program yayınlanacak. Faili meçhul cinayetlerin ve kayıp vakalarının araştırıldığı programda tecrübeli bir muhabir ve istihbarat kadrosu çalışıyor.

18.45’te, Jülide Ateş ve Pınar Erbaş’ın sunumuyla ekrana gelen haber programı Show Haber ekranlarda olacak. Show TV akşam kuşağında son olara, son derece keyifli skeç ve oyunculukları izleyebileceğiniz, sevilen program Güldür Güldür Show’un tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı