Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

27 Ocak Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışı, 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlenceli ve renkli bir çocuk programı ile ekranlara yansıyor. Çocukların izlerken büyük keyif aldığı yayını, ebeveynler de rahatlıkla izleyebilirler. Sabaha erken başlıyorsanız çocuklarınız eşliğinde mutlaka komedi dolu bu programı seyretmelisiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı eğlence dolu dizinin yeni bölümü ekranlarınız gelecek. Konakta birbirinden farklı yaşanan olaylar, yine ekranları karşısındaki seyircilerini güldürmeyi başarıyor. Hafta sonu akşamınızı bu dizi ile daha renkli ve sürükleyici hale getirebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü ile güne başlangıç yapabileceksiniz. Renkli ve komedi kesitleri ile herkesi eğlendirmeyi başaran yayının hemen ardından 08:30’da “Kendine İyi Bak” adlı hafta sonu programı sizlerle. Sağlıktan yaşama, spordan diyete kadar daha pek çok içeriği ile herkesi ekranları başına çeken yayına bu hafta yine farklı uzman hekimler konuk edilecek. Sabaha dolu dolu bir şekilde uyanmak ve sağlıklı yaşama dair farklı tüyolar edinmek isterseniz bu program kaçırmayın!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı ekranlarınızda. Hafta sonuna özel gelişmelerin ve güncel konuların detaylı şekilde ele alındığı yayından ünlü camiası hakkında şaşırtıcı haberler edinebileceksiniz. Sanatçıların yaşamı, aşk hayatı, eserleri ve sokak röportajları gibi daha pek çok kesit sizlerle…

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programının yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Gün ortasında ekranlarınıza gelen yayında yine renkli sunucu diyar diyar geziyor ve birbirinden lezzetli yöresel yemekleri ekranları karşısındaki seyircilerine tanıtıyor. Gün ortanızda güzel bir TV keyfi gerçekleştirmek isterseniz bu sevilen yemek programı izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da yeni dizi “Yuvamdaki Düşman” tekrar bölümü ile ekranlarınıza dahil olacak. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının yeni bölümü karşınızda yer alacak. Evrim Akın’ın sunduğu eğlenceli programı izlerken hem çocukların komedi dolu kesitlerine tanıklık edebilecek hem de yarışmacıların heyecanlı anlarını görebileceksiniz. 18:45’de “Show Haber” adlı canlı ana haber bülteni yayın akışında olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmeleri sizlerle. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam, spor, hava durumu gibi daha pek çok alandaki bilgileri tek tek ekranlardan haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Konak halkını bekleyen farklı gelişmeler karşısında bazen gülmelere doyamayacak bazen de hüzünlü anlara teslim olabileceksiniz. Gece kuşağında ilk olarak 00:15’de yeni dizi “Yuvamdaki Düşman” tekrar bölümü ile yayına başlıyor. Ardından saat 02:30’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı ekranlara dahil oluyor. 04:30’da ise “İlişki Durumu Karışık adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza gelecek.

Haberin Devamı