Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe

26 Nisan Perşembe gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programı ile ekranlar karşısına çıkıyor. Miniklerin masum konuşmaları ve yarışmacıların heyecan dolu kesitleri karşısında mükemmel anlar geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Servet” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayına başlayacak. Sürükleyici ve keyif verici anlar yaşamak isterseniz bu diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe

Saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Çocukların heyecan dolu anlarını gözler önüne seren program ile güzel bir sabaha hazır olun. Evrim Akın’ın sunduğu program, miniklerin ve büyüklerin konuşmaları karşısında güzel bir sabah geçirebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına başlıyor. Yaşama dair farklı konularda bilgiler sunan programdan diyet, beslenme, spor ve tedavi yöntemleri gibi pek çok bilgiler edinebileceksiniz. Uzman hekimlerin katılımı ile devam eden programı hafta içi her sabah Show TV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden güzel yemek tariflerinin sunulduğu program sizlerle olacak. Lezzetli, sağlıklı, pratik ve farklı yemek tarifleri öğrenmek isterseniz hafta içi bu programı seyretmeyi unutmayın. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ile mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan gelinler; dekorasyon, nişan, düğün ve ikramlık gibi daha pek çok kategoride yarışıyor. Haftanın son günü ise en yüksek puanı alan gelin yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı ile yayın akışı devam edecek. Ünlü dünyasından farklı isimlerin katıldığı bu renkli programı seyrederek gün ortanızı heyecanlı ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Gündeme dair en sıcak gelişmeleri ve haberleri detayları ile birlikte bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, hava durumu, spor, siyaset, politika ve emlak gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeler ekranlarınızda olacak.

20:00’da “Servet” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayına başlıyor. Renkli kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayan diziyi akşam saatlerinde izleyerek ailenizle birlikte mutlu anlar geçirebilirsiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı yayına başlayacak. Gündeme dair tüm detayları ele alan programı hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz. 00:30’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:00’da “Servet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. 05:30’da ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı