Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi

26 Mart Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı keyifli ve renkli çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen renkli programı çocuklarınızla birlikte izleyerek sabahınızı keyif dolu hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Her karesinde heyecan ve gerilim dolu anlar yaşayan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek hareketli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi

Sabah saat 07.30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli sabah programı sizlerle olacak. Çocukların sevilen renkli programını siz de ebeveyn olarak birlikte izleyebilir ve onlarla birlikte mutlu anların keyfini sürdürebilirsiniz. Evrim Akın’un sunduğu bu keyifli yayını, hafta içi her sabah Show ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı sizlerle olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programda diyetten beslenmeye, tedavi yöntemlerinden spora kadar pek çok farklı konu ele alınıyor. Uzman hekimlerin katılımı ile devam eden programı hafta içi her gün Show ekranlarınızda görebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı sizlerle olacak. Birbirinden lezzetli, sağlıklı ve renkli tariflerin ele alındığı programı izleyerek mutfaklarınızda harikalar yaratabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programında yeni bir hafta başlıyor. Anadolu’nun farklı kesimlerinden katılmış gelinler, bu yayında birbirleriyle yarışma imkanı buluyor, heyecan ve keyif dolu kareler ortaya çıkıyor. 15:35’de “Rtük Belgesel” ekranlarda yer alacak.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasının sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte izleyerek tüm bilinmeyenleri öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Siyasetten yaşama, ekonomiden piyasaya, politikadan emlağa kadar akla gelebilecek pek çok konu içerikleri sizlerle oluyor. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçecek. Her karesinde farklı gerilimli ve heyecanlı sahneler sergileyen diziyi izlerken akşamın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

00:15’de “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Hayatın içinden çıkan farklı olaylar, bu programda ele alınıyor ve birbirinden heyecanlı kesitler sizlerle oluyor. 01:15’de “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 03:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından da 05:45’de “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınızı renklendiriyor.

Haberin Devamı