Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

Show TV’de 26 Eylül tarihli yayın akışı, tiyatro güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlayacak. Show TV yayın akışı Zahide Yetiş’le programının canlı yayını ve Pelin Karahan’la Nefis Tarifler adlı programın yeni bölümü ile devam edecek. Gelin Evi adlı yarışma programı ve Artık Susma adlı programdan sonra, 18.45’te Show Haber yayında olacak. Show TV akşam kuşağında Eyvah Eyvah 3 ve Organize İşler adlı komedi filmleri yayınlanacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı

07.30’da, Show TV’nin sevilen programlarından komedi güldürü tarzında program Güldüy Güldüy Show Çocuk Show TV ekranlarında olacak. Ezo Sunal’ın sempatik sunumu ile ekranlara gelen yapımda, birbirinden sevimli ve yetenekli çocuk oyuncular, Güldür Güldür Show’da çok izlenmiş ve fenomen olmuş karakter ve skeçleri müthiş enerjileri ile hayata geçiriyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da, Zahide Yetiş’in başarılı sunumuyla ve dopdolu içeriği ile ekranlara Zahide Yetiş’le adlı program gelecek. Programda, çözümünü bulamadığınız her çeşit sağlık sorununa Zahide Yetiş ve konuk uzmanlar eşliğinde çözümler bulunuyor, faydalı sağlık tüyoları ve sağlıklı yaşam bilgileri paylaşılıyor.

12.00’de, ekranların sevilen ve sempatik yüzü Pelin Karahan’ın renkli sunumu ile Pelin Karaman’la Nefis Tarifler yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Anadolu mutfağının yöre yöre lezzetlerinin tanıtıldığı programda, önemli aşçılık ipuçları ve tüyolar da paylaşılıyor, birbirinden renkli konuklar Pelin Karahan’a konuk oluyor. Pelin Karahan oyunculuk yanı sıra mutfaktaki hünerlerini programda sergiliyor.

Haberin Devamı

13.00’de, Show TV’nin ses getiren ve çok izlenen yarışma programı Gelin Evi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Her bölüm bir gelinin evine konuk olunan programda, gelinin gelinliği, çeyizi, kına ve düğünü ile ilgili ayrıntılar ve ev dekorasyonu dahil her şey konuşulup tartışılıyor.

15.00’de, ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın birlikte sunduğu programda, uzman ve güvenilir muhabir ve istihbarat ekibi ile faili meçhul cinayetler ve kayıp olayları çözüme kavuşuyor. Programda uzman konuklar da bulunuyor.

18.45’te, Jülide Ateş ve Pınar Erbaş’ın sunumuyla Show Haber doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile ekranlarda olacak, gündeme dair tüm son gelişmeleri izleyiciye aktaracak.

20.00’de, Ata Demirer ve Demet Akbağ gibi başarılı oyuncuların başrollerinde oynadığı komedi filmi Eyvah Eyvah 3 Show TV ekranlarında olacak.

Show TV akşam yayın kuşağında son olarak Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz’ın da rol aldığı komedi filmi Organize İşler Show TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı