Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence ve renkli karelere sahip çocuk programı ile güne başlangıç yapıyor. Evrim Akın’ın sunduğu programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Sevilen sürükleyici dizi ile güzel bir hafta başı sizleri bekliyor. Eğer diziyi yakından takip ediyorsanız bu yeni bölümü seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı dizinin tekrarı sizlerle olarak. Komedi dolu kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran programı izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ile yayın akışı devam ediyor. Uzman hekimlerin ve farklı konukların katılımı ile sunulan yayından sağlıklı yaşama dair pek çok konuda aydınlatıcı bilgiler edinebileceksiniz. Spor, diyet, beslenme ve egzersiz gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeler seyircilere aktarılacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden leziz tariflerin hazırlandığı program yayına başlayacak. Mutfaklarınızı renklendirecek yeni tatları bu programdan öğrenebilir ve her gün iftar sofralarınıza ekleyebilirsiniz. Pratik, sağlıklı, lezzetli ve bol çeşitli tarifler karşınıza çıkacak. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Yeni yarışmacıları ile yeni bir haftaya başlangıç yapan yayını seyrederek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı yayın akışına geçecek. Eğlence dolu kesitler sunan programı seyrederek sevdiklerinizle güzel anlar geçirebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, emlak ve hava durumu gibi pek çok konuda yeni bilgiler edinebileceksiniz. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneler sunan dizi ile hareketli bir pazartesi akşamı yaşayabilirsiniz. Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve programların tekrarlarını izleyebileceksiniz.

02:45’de “Seda Sayan’la” adlı show programı yayına geçecek. Programın son bölümünü kaçırdıysanız gece kuşağındaki tekrarını izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. Hemen ardından da saat 04:45’de “Tehlikeli Karım” adlı yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor. Sevilen diziyi izlerken gecenize hareketlilik kazandırabilirsiniz.