Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Kasım Pazartesi

20 Kasım Pazartesi günü Show TV yayın akışı sabah 07:30’da başlayan “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlarınızı renklendiriyor. Eğlence dolu program, bir yanda çocukların keyifli ve komedi dolu kesitleriyle diğer yanda da kıyasıya mücadele veren yarışmacıların heyecanlı anları ile sürükleyici bir saat geçirmenizi mümkün kılıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çukur” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarınıza giriş yapıyor. İstanbul’un belalı mahallelerinden olan Çukur’da bakalım bu hafta neler olacak? Her anı aksiyon, macera ve gerilim dolu anlarla gelişen diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Kasım Pazartesi

Sabahın erken saatlerinde 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı komik program ile güne başlayabileceksiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı ekranlarınıza gelecek. Programda yine sağlıktan diyete ve hatta yemek tariflerine kadar uzanan pek çok konu hakkında fikir tartışması yapılıyor. Değerli uzman doktorların katılımı ile gerçekleştirilen program sayesinde merak ettiklerinize cevap bulabilir ve sağlıklı yaşama dair ip uçları alabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı başlıyor. Hoş sohbetler eşliğinde devam eden programda, birbirinden enfes yemek lezzetlerine şahit olacağınız yetmezmiş gibi farklı lezzetlere özgü püf noktaları da yakalama şansı elde edeceksiniz. Vaktiniz varsa sonuna kadar izleyin ve mutfaklarınıza yepyeni tatlar taşıyın…

Saat 13:00’da “Gelin Evi” adlı program yeni bir haftaya hazırlanıyor. Cuma günkü hafta finalinden sonra yeni bir haftaya merhaba diyen programda, yine birbirinden farklı 5 gelin yarışacak. Gelinlerin nişan, kına gecesi, düğün, çeyiz ve ev dekorasyonu gibi akla gelebilecek pek çok örf ve adetleri ele alınıp yorumlanıyor. 15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı yaşam programı yepyeni bir program ile yeniden karşınızda...Faili meçhul cinayetler ve daha kayıp dosyaları ele alınıp gerçeklerle yüzleştirilecek. Güçlü muhabir kadrosu sayesinde tüm konular derinlemesine ele alınıp çözüme kavuşturulmaya çalışılacak.

Haberin Devamı

Saat 18:45’de “Show Haber” canlı yayın bülteni ile tüm gelişmeleri ve son dakika haberlerini ekranlarınıza getiriyor. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar giden tüm konu başlıklarına dair güncel gelişmeler sizlerle… Haber dünyasının nabzını yoklayan gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar Show Haber’den öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Çukur” adlı yerli dizi bomba gibi gelişmeleri ile akşam kuşağına dahil oluyor. Hemen ardından saatler 23:45’i gösterdiğinde “Gece Hattı” adlı gündem ötesi bir program ile karşılaşacaksınız. 00:45’de “2017 Amerikan Müzik Ödülleri” dünyanın diğer bölgeleri ile aynı saatte ekranlarınızda olacak. 03:15’de “Klavye Delikanlıları”, 05:30’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrarı başlayacak.

Haberin Devamı