Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi

19 Mart Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen renkli ve keyifli çocuk programı ile ekranlar karşısına çıkıyor. Çocuk programını izlerken eğlence dolu anlar yaşayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevilen fenomen diziyi, akşam kuşağında ailenizle birlikte seyrederek hareketli anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Mart Pazartesi

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen çocuk programı ekranlar karşısına çıkıyor. Evrim Akın’ın sunduğu renkli program, hem çocukların masum konuşmalarıyla hem de yarışmacıların heyecan dolu anları ile karşılaştırıyor. Sabaha erken uyananlardansanız bu renkli yayını seyretmeyi unutmayın. Ardından saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ile yayın akışı devam ediyor. Hafta içi her sabah aynı saatte yayına geçen programda; diyetten sağlığa, yaşamdan çeşitli tedavi yöntemlerine kadar pek çok konu ele alınıyor. Uzman hekimlerin katılımı ile daha renkli hale dönüşen programı hafta içi her sabah Show TV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı lezzet dolu yemek tariflerinin pişirildiği program ile karşılaşabileceksiniz. Birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı yayın, hem hoş sohbetlere tanıklık etmenizi sağlıyor hem de mutfağınıza yepyeni tatlar kazandırıyor. 13:00’da yeni gelinlerin kıyasıya yarıştığı “Gelin Evi” adlı yarışma programı başlayacak. Hafta içi her aynı saatte ekranlara gelen programda bugün yeni gelinler birbirleriyle tanışıyor ve yeni bir haftaya giriş yapılıyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı ekranlara geçecek. Keyif dolu anlar vaat eden Show programına yine birbirinden değerli konuklar katılıyor ve renkli anlar yaşanıyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri bu bültenden ayrıntılı şekilde öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeler sizlerle olacak.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Dizinin yeni bölümü, yine tüm hayran kitlesini ekranları başına çekiyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. 00:15’de “Gece Hattı” adlı yaşamsal hikayelere değinen canlı yayın programı sizlerle olacak. 01:15’de “Susturucu” adlı yabancı sinema filmi ile baş başa kalacaksınız. Ardından 03:15’de bir başka yabancı sinema filmi yayına geçecek. 05:15’de ise sevilen fenomen dizi “Kalp Atışı” tekrar bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Haberin Devamı