Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

Show TV 17 Eylül Pazar tarihli yayın akışı sevilen komedi tiyatro programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı programın yeni bölümü, Pazar Sürprizi ve Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’ndan sonra sabah kuşağında Yeni Gelin adlı dizi ve Çocuktan Al Haberi adlı program yayınlanacak. Show Haber’den sonra Show TV akşam yayın kuşağında Rüya adlı yerli dizinin yeni bölümü ve İp Man: Son Dövüş sizlerle olacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

Show TV’de 17 Eylül Pazar gününe ait yayın akışı, Güldüy Güldüy Show Çocuk’un ekrana gelmesi ile başlayacak. 06.15’te yayınlanacak programda, çeşitli komedi skeçlerini çocuklar canlandırarak hem seyircileri hem de tv başındakileri kırıp geçiriyor. Güldüy Güldüy Show Çocuk, pazar tatilinize başlamanın eğlenceli bir yolu olabilir.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.15’te ünlü sunucu Ebru Akel’in sunumuyla önemli bir sağlık programı ekrana geliyor. Kendine İyi Bak adlı programda, sağlıkla ilgili ağız ve diş hastalıklarından beyin rahatsızlıklarına, kalp hastalıklarından estetik ve zayıflamaya kadar bütün sağlık kolları hakkında bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanında sağlık alanındaki yeni tüm gelişmelerden konuk uzman doktorlar sayesinde haberdar olabilirsiniz.

10.00’da, başarılı ve güzel sunucu Elif Özkul’un sunumuyla, ünlülerin başka bir yerde duyamayacağınız haberleri ve çarpıcı röportajlara sahip program Pazar Sürprizi 202. bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

13.00’da, Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu adlı yemek programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Programda, Turgay Başyayla Anadolu’yu il il, ilçe ilçe gezerek hem güzel yurdumuzun kültürünü ve güzelliklerini izleyiciye tanıtıyor, aynı zamanda geleneksel lezzetleri tadarak yerinde tanıtıyor.

Haberin Devamı

14.00’da, Yeni Gelin adlı sevilen dizinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Tolga Mendi ve Jessica May’in başrollerini paylaştığı dizide, şehirli bir genç kızın bir aşirete gelin gitmesi yer yer komik yer yer dramatik bir dille izleyiciye aktarılıyor.

17.00’da başarılı sunucu Evrim Akın’ın başarılı sunumuyla, son zamanların sevilen programı Çocuktan Al Haberi ekranlara gelecek. Yeni bölümü yayınlanacak programda, Evrim Akın birbirinden sevimli çocuklara çeşitli sorular soruyor.

18.45’te, tarafsız ve dürüst haberin adresi Show Haber’i, başarılı spiker Jülide Ateş’in sunumuyla izleyebileceksiniz.

20.00’da, Rüya adlı yerli dizinin yeni bölümü akşam kuşağında Show TV’de yayınlanacak olan ilk program. Dizinin başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu ve Ulaş Tuna Astepe gibi oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Show TV akşam kuşağı saat 23.45’te İp Man: Son Dövüş adlı yabancı sinemanın yayınlanması ile sona erecek.