Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

13 Haziran Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program ile karşınıza çıkıyor. Sevilen eğlenceli program ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Güldür Güldür Show” adlı bol kahkahalı bir program sizlerle olacak. Tekrar bölümü ile yayına başlayan program 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız haberimizi takipte kalın!

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

Sabah ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlenceli program yayın akışına dahil olacak. Hem miniklerin hem de yetişkinlerin severek seyrettiği renkli program ile güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı renkli ve keyifli program sizlerle olacak. Sağlıklı yaşama dair farklı bilgilerin sunulduğu program ile dopdolu bir sabaha hazır olun. Saatler 12.00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlara geçiyor. Birbirinden lezzetli pratik tariflerin hazırlandığı programı takip ederek iftar sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Yeni gelinlerin farklı konularda yarıştığı program ile güzel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. Dekorasyon, nişan, düğün ve ikramlık ve yemek gibi farklı kulvarlarda yarışan gelinlerle güzel bir TV keyfi yaşayabileceksiniz.

15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Show ekranlarında yayına başlayan dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyretmeyi unutmayın.18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konu başlıkları hakkında güncel bilgiler edinebilirsiniz. 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı program yayına geçiyor. İftar vaktine doğru başlayan programı iftar saatinizi beklerken keyif içinde seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:45’de “Güldür Güldür Show” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı sevdiklerinizle birlikte seyrederek keyifli bir akşam saati geçirebilirsiniz. 00:15’de “Demet AKbağ ile Çok Aramızda” adlı program yayına başlıyor. 01:45’de “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. 03:45’de “Gelin Evi” adlı programın tekrarı sizlerle olacak. 05:30’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor.