Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

1 Kasım Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah “Çocuktan Al Haberi” adlı komedi dünyası programın tekrar bölümüyle güne başlıyor. Birbirinden eğlenceli karelerin yansıtıldığı program sayesinde çocuklarınız eğlenirken kendiniz de kahkaha tufanına tutulacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayacak olan “Güldür Güldür Show” adlı eğlence programı yeni bölümüyle sevenlerini güldürmeye devam edecek. Show TV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” isimli komedi programı renkli dakikalar geçirmenize yardım ediyor. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı program ekranlarda yerini alıyor. Zahide Yetiş’in sunumuyla ve değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilen yayında yine birbirinden farklı sağlık, diyet, sosyal yaşam ve beslenme gibi konular üzerine konuşulacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programının yeni bölümü yayına başlıyor. Enfes tariflerin hoş sohbetler eşliğinde ekranlara getirildiği sıcak yemek programı ile gün ortanızı daha eğlence hale dönüştürebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” yayın akışında olacak. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan gelinlerimizin nişan, düğün, kına, ev dekorasyonu, çeyiz gibi farklı adetleri ve yaşam tarzları yorum kazanmaya devam edecek.

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel program farklı hayat hikayelerini ayrıntılı verileriyle çözüme kavuşturuyor. Acıklı yaşam öykülerinin, kayıp dosyalarının ve faili meçhul cinayetlerin gizemli sırları “Seda ve Uğur’la” adlı bu yaşam programından izleyebileceksiniz. 18:45’de “Show Haber” bülteni dünya gündemine dair en sıcak ve son dakika haberlerini karşınıza getirecek. Sosyal, siyasi, ekonomik, yaşam ve alışveriş gibi farklı kategorilerdeki tüm merak ettiğiniz gelişmeler Show TV ekranlarınızda…

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı yeni bölümüyle yayın akışına başlıyor. Gülmenin ve eğlencenin ardı arkası kesilmediği programda keyifli bir akşama hazırlanın. 23:00’da “Gece Hattı” adlı yaşam programı yayına devam edecek. Gündem ötesindeki en sıcak yaşamsal olayları ele alan canlı yayın ile şaşırtıcı saatler geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise favori dizilerin tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz.

00:30’da “Klavye Delikanlıları” adlı sevilen dizi tekrar bölümüyle yeniden sevenleriyle buluşacak. Hemen ardından saat 02:45’de belalı olayları ve mücadeleleri ele alan “Çukur” adlı dizi yayına başlıyor. 05:00’da ise “Gülümse Yeter” dizisinin tekrar bölümü ekranlara geliyor.

Haberin Devamı