Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

SHOW TV’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde çocuklar tarafından sevilen Güldüy Güldüy Show ile başlıyor. Ardından birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Jackie Chan’in başrolde olduğu Şaşkın Hırsızlar filmi yer alıyor. SHOW TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

SHOW TV’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güldüy Güldüy Show ile başlıyor. Ardından Ebru Akel’in sunumuyla Kendine İyi Bak programı başlıyor. Sağlık alanındaki yeni gelişmeler, tedavi yöntemleri, sağlıklı zayıflama, göz-diş hastalıkları, kalp hastalıkları, beyin rahatsızlıkları gibi sağlıkla ilgili tüm sorunların ekrana geldiği programda ünlü şefler, diyetisyenler ve birbirinden ünlü konuklar ağırlanmaya devam edecek.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da magazin programı Pazar Sürprizi başlayacak. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen değişiklikler, sosyal medyada en çok konuşulanlar ve magazin dünyasına ait en sıcak gelişmeler Pazar Sürprizi’nde izleyici ile buluşacak.

13.00’da birbirinden lezzetli yemeklerin yapılacağı ve birbirinden güzel yerlerin gezileceği Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu ekrana gelecek. Ardından sevilen dizi Yeni Gelin’in tekrar bölümü çıkacak.

17.00’da Evrim Akın’ın sunumuyla Çocuktan Al Haberi programı yine izleyenleri güldürmeye devam edecek. Yarışmacılar çocukların vereceği cevapları tahmin etmeye çalışacak. Çocuklar tarafından verilen cevaplar ise izleyicileri güldürecek.

Haberin Devamı

18.45’te SHOW TV haber programı başlayacak. Program gündemin öne çıkan haberleri, Türkiye ve dünya gündemine dair en yeni gelişmeleri izleyiciyle buluşturacak.

20.00’da Jackie Chan’in (Ren Zituo) başrolde olduğu Şaşkın Hırsızlar filmi ekranda olacak. Filmde; Ren ve arkadaşlarına yeni bir iş verilir. Şehrin en zengin kadınının torunu kaçırılacaktır ve fidye için mafyaya teslim edilecektir. Ancak bu iş için aracı olan kişi hapse girer. Bebek, kaçıranların başına kalır. Mafyanın şefi, intikam için bir katil yollar ve bebeği ele geçirmek ister. Bebek tehlikeler ile karşı karşıya gelir. Bu defa Ren ve arkadaşları bebeği mafyanın elinden kurtarabilmek için kendi hayatlarını tehlikeye atarlar.

22.00’da TV’de ilk defa yayınlanacak olan Tehlikeli Sır ekrana gelecek. Filmde; Jane çok tehlikeli bir sır ortaya çıkartır. Onu susturmak isteyen kişi, suikastçı gönderir. Jane, tetikçiden kurtulabilmek için şirketten çıkmak zorundadır ancak şirketten çıkmak hiç kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı