Gazete Vatan Logo
Magazin Şeyma Subaşı son noktayı koydu!

Şeyma Subaşı son noktayı koydu!

Şeyma Subaşı, gelinliğinin çalıntı tasarım olduğu iddialarına "Aynı tasarımcı 2018 koleksiyonunda bunu tasarlanmış; ben de satın aldım." sözleriyle son noktayı koydu.

Şeyma Subaşı son noktayı koydu!

Şeyma Subaşı, gelinliğinin çalıntı tasarım olduğu iddialarına son noktayı koydu. "Aynı tasarımcı 2018 koleksiyonunda bunu tasarlamış; ben de satın aldım." dedi.

GELİNLİĞİN TASARIMININ KOPYA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Fransa'da önce Marsilya'da nikah ardından St. Tropez'de düğün yaparak Acun Ilıcalı ile dünya evine giren Şeyma Subaşı'nın, düğününde giydiği gelinlik çok tartışıldı.

Şeyma'nın gelinlikle çektirdiği fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı, gelinliğin ABD'li oyuncu Hailee Steinfeld'in 2017 Altın Küre Ödül Töreni'nde giydiği kıyafetle aynı olduğunu yazdı.

İDDİALARI BIÇAK GİBİ KESTİ

Vera Wang imzalı gelinliğin çalıntı tasarım olduğu da iddia edildi. Ancak Şeyma Subaşı, Instagram hikayesinden yaptığı paylaşımla, yapılan yorumları bıçak gibi kesti.

İşte Şeyman'nın söylentilere noktayı koyduğu açıklaması:

Gelinliği kopya derken! Aynı tasarımcı 2018 koleksiyonunda bunu tasarlamış; ben de satın aldım. Sanki başka bir tasarımcıya diktirmişiz gibi... Kopya çıktı derken?

Haberin Devamı