Gazete Vatan Logo
Magazin Serel Yereli’den mesajlı paylaşım!

Serel Yereli’den mesajlı paylaşım!

'Bodrum Masalı' adlı dizide tanınan Serel Yereli, cesur paylaşımları ve olay yaratan açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor.

Serel Yereli’den mesajlı paylaşım!

Geçtiğimiz yıl bir arkadaşıyla İtalya'ya giden 23 yaşındaki güzel, sıcaktan bunalınca soyunarak çimlere uzanmıştı. "Ohh hava sıcaktı soyunduk, kimse de dönüp 'sen ne yapıyorsun' demedi" ifadesini kullanan oyuncu, o anların videosunu Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşmıştı.

DEMET AKALIN'I ÇILDIRTTI

Oyuncunun üstsüz paylaşımı ve yaptığı yorum, Demet Akalın'ı kızdırdı. Başarılı şarkıcı, "İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı" mesajını yayınlamıştı.

HER PAYLAŞIMI OLAY!

Müzik eğitimi için bir süredir yurt dışında olan oyuncu, instagram'da yaptığı son paylaşımla da adından söz ettirmeyi başardı.

"GÖZLERİM AÇIKTI AMA..."

Instagram'da üç adet selfie'sine yer veren 23 yaşındaki güzel, bazıları bulanık görülen karelere, "Gözlerim açıktı ama görüşüm bulanıktı” notunu düşerek, esprili bir göndermede bulundu.

MAKYAJSIZ YAKALANINCA...

Üstsüz güneşlendiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı için eleştiri yağmuruna tutulan oyuncu, geçtiğimiz aylarda makyajsız görüntülenmek istememişti.

Haberin Devamı

A4'LÜ ÖNLEM!

Nişantaşı City’s’de objektiflere takılan Serel Yereli, elindeki A4 kağıdıyla yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamamıştı.

"NEDEN HEPSİ TÜRK ACABA?"

Oyunculukla başlayan kariyerinde müziğe yönelten Yereli, bir takipçisinin kariyer seçimi hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterirken, bu mesajların Türk takipçilerinden geldiğini ifade etmişti.

"BIKTIM!"

İngiltere'de başarı elde edemeyeceği yönündeki mesajların Türk takipçilerinden geldiğini belirten genç oyuncu, "Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba? Bu birbirimizi aşağı çekme çabası neden? Çok iyi gidiyorum güzel kardeşim. Allah aşkına negatif enerjini ve aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım" ifadelerini kullanmıştı.

ÖPÜCÜKLÜ UĞURLAMA!

Ağustos 2018'de Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde erkek arkadaşını yolcu eden Serel Yereli, günlük kıyafetiyle dikkat çekmişti. Oyuncu, Bodrum’a yolcu ettiği erkek arkadaşının ardından öpücük yollamıştı.

Haberin Devamı

FLAŞ AŞK İDDİASI!

Londra'da Serel Yereli ile buluşan Mustafa Sandal, birlikte çektirdikleri fotoğrafa, "Londra'dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok" notunu yazmıştı. Bu poz, ikili hakkında 'aşk' iddiasını gündeme getirmişti.

"İSTERSEK DAĞLAR, DAĞLAR"

Serel Yereli, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın paylaşımına, "Yaa istersek dağlar, dağlar" mesajıyla cevap vermişti.

"OYUNCULUĞU BIRAKTIM"

Geçen sene Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen genç güzel, "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" demişti.