Gazete Vatan Logo

Seda Sayan Zuhal Topal tartışmasında son nokta!

Günlerdir gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan haberleri için bugün net bir açıklama geldi. Zuhal Topal'ın programını karıştırması için adam gönderdiğiyle ilgili çıkan iddialara yanıtı Seda Sayan verdi. İşte Seda Sayan ve Zuhal Topal'dan son gelişmeler.

Seda Sayan Zuhal Topal tartışmasında son nokta!

Seda Sayan, Zuhal Topal'ın programını karıştırması için adam gönderdiğiyle ilgili çıkan iddialara yanıt verdi.

Seda Sayan, iddialarla ilgili şunları söyledi. Sayan ''Ben en güvenilir sanatçılar listesindeyim. Ben kime güvenip de böyle birşey yapayım? Ey kurban olduğu Ya Rabbim! Nasıl ayaklarına dolandırıyorsun? Yanlış yaptılar. Sert kayaya çarptılar. Allah var. Kur'an var. 7 ceddini araştıracağım. Ağlıyorlar, ekranı kullanıyorlar. Fakat yanlış kişiye çattılar'' ifadelerinde bulundu.

SEDA SAYAN KİMDİR?

Seda Sayan (Aysel Gürsaçer; d. 30 Aralık 1961, Eyüp, İstanbul), Türk şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusudur. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür.
Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu.
1978 yılının Ağustos ayında sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi.[1] Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık'la 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

Haberin Devamı