Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (9 Eylül 2017)

Sayısal Loto oyununda bugün bin 87'nci hafta çekilişi gerçekleştirdi. Geçen hafta Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 2 talihli 2 milyon 541 bin 721 lira 55 kuruşun sahibi oldu. Bu hafta ise Sayısal Loto çekilişinde 1. devir gerçekleşti. İşte sonuçlar...

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (9 Eylül 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numalara belli oldu

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihli kişiler içerisinden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabilir.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa, ikramiye bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. Çekiliş ile ikramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içerisinde ikramiyelerini almalıdırlar. Bir yıl içinde ikramiyelerini alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

Haberin Devamı

1086. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto çekilişinde en çok çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran rakamlar; 18, 21, 36, 38 ve 40'tır. Sayısal Loto çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45'tir.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar Sayısal Loto çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto çekilişinde işaretlemeler kolon üzerine dik olarak yapılmalı ve işaretlemelerde kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Çekiliş için doldurulan kupon iptal edilmek istenirse kolonun alt kısmında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Kolon için iptal kutucuğu işaretlenmediğinde o kolon geçerli olarak sayılır. Sayısal Loto çekilişleri için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir ve çekilişe katılım sağlanabilir.