Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (7 Ekim 2017)

Sayısal Loto çekilişi sonuçları belli oldu. Günlerdir merakla beklenen Sayısal Loto sonuçlarına göre kazandıran numaralar açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yayınlanan sonuçlar sayfamızda.

Sayısal Loto çekilişi sonuçları (7 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Sayısal Loto'da kazandıran şanlı numaralar belli oldu.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

1091. hafta çekilişi gerçekleştirilecek Sayısal Loto oyununda en çok çıkan ve talihlilere kazandıran rakamlar; 18, 21, 36, 38 ve 40’tır. Çekilişlerde en az çıkan rakamlar da 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş ile ikramiye kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerden almalıdır. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de talihlilere ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Cumartesi günü, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir.Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Çekiliş için kuponlarda işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Oynanan kolon iptal edilmek edilmek istendiğinde, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Doldurulan kolonların her biri ayrı ayrı ücretlendirilir. Çekilişlere katılım için sınır bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmazsa, büyük ikramiye sonraki hafta 6 bilene verilmek üzere devreder. İkramiye tutarı üç devir gerçekleştirdikten sonra dördüncü hafta da verilemezse, 5 bilen talihliler arasında paylaştırılır. İkramiye kazanan talihliler, kuponlarının arkasına ad ve soyadlarını yazarak imza atmalıdır. Yapılacak olan bu işlem, ikramiye kazanılması durumunda kanıt niteliği taşıyacaktır.

Haberin Devamı