Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (3 Haziran MPİ Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı)

Sayısal Loto’nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Her cumartesi yüz binlerce lira dağıtan Sayısal Loto’nun kazandıran numaraları açıklandı. 3 Haziran tarihli 1073. hafta Sayısal Loto’da kazandıran numaralar 13, 17, 25, 31 41 ve 42 olarak belirlendi. Milli Piyango (MPİ) çekiliş sorgulama ekranı ile bilet sorgulama yapabilirsiniz...

Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (3 Haziran MPİ Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı)

3 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango tarafından düzenlenen bu haftaki Sayısal Lotu çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 13, 17, 25, 31 41 ve 42 oldu. Her hafta Cumartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişte son iki haftadır 6 bilen çıkmadı. 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye tutarı olan 3 milyon 407 bin 68 lira bu haftaya devretti.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU VE BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ>>>



Çekiliş sonucunda dağıtılan ikramiye tutarı 2 milyon 810 bin 453 lira oldu. Elde edilen hasılattan KDV olarak 1 milyon 802 bin 78 lira 91 kuruş kamuya aktarım yapılırken, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 7 bin 331 lira 86 kuruş kamuya aktarım yapıldı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞLERİNDE EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

1073. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto çekilişinde bugüne kadar en çok çıkan rakamlar şöyle; 18, 21, 36, 38 ve 40 Sayısal Loto çekilişleri sonucuna göre şu ana kadar e az çıkan rakamlar ise; 33, 37, 43 ve 45 oldu.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALIINR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen, 5 bilen, 4 bilen ve 3 bilen talihlilere ikramiye verilir. İkramiyeler verilecek olan tutarlara göre farklı yerlerden alınır. Sayısal Loto çekilişi sonucunda;
3 bilen ve 4 bilen talihliler Loto bayilerinden,
5 bilen talihliler Loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen ve büyük ikramiye kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alırlar.

Sayısal Loto çekilişi ile ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde almaları gereklidir. Talihliler bir yıl içinde ikramiyelerini almazlarsa ikramiyeleri zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Bu ikramiyeler Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kaydedilir.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER


Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile kazanmaları durumunda ikramiye alamazlar. Sayısal Loto çekilişi için doldurulan kuponlar kırmızı kalem ile doldurulmamalıdır. İşaretlemeler dik şekilde yapılmalıdır. Oynanan kupon iptal edilmek istendiğinde kolon altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. İşaretlenmezse kupon geçerli sayılır. Çekilişlere istenilen sayıda kupon doldurularak katılım sağlanabilir. Biletler aşırı ısınmaya maruz bırakılmamalıdır. Aksi halde bilet üzerinde bozulmalar olabilir. Sayısal Loto kuponun güvenliğini sağlamak için kupon arkasına isim ve soyisim yazılarak imzalanmalıdır. Yapılacak olan bu işlem ikramiye kazanılması halinde kanıt niteliğinde olacaktır.

Haberin Devamı