Gazete Vatan Logo

Sapıma kadar dişiyim

Saba Tümer sürekli gülen biri olduğunu belirterek, “Acımı paylaşmayı sevmem. Kimseyi kendi mutsuzluğumla mutlu etmem. Somurtkan insanların yanında durmam” diyor

Sapıma kadar dişiyim

Nasılsınız, bugünlerde?

Çok tatsız olaylar yaşıyoruz ve kötü bir dönemden geçiyoruz ama hayat bir yandan devam ediyor.

Yaşanan üzücü olaylar karşısında işiniz daha çok zorlaşıyor...

Her şeye rağmen çalışmak gerekiyor. İçimiz kan ağlıyor ama bizim üzerimize düşen görev çok fazla. Korkunun içinde kalmamamız için hayata ve her şeye inat insanları eğlendirmemiz gerekiyor. Kendi içime dönüp baktığımda moralimin bozuk olduğu, kendimi depresif hissettiğim anlar oluyor ama her şeyi iyi tarafından görerek, hayata 2016 Pollyanna’sı gibi bakmaya çalışıyorum.

Kahkaha denince ilk akla gelen isim olmak nasıl hissettiriyor?

Bu durumdan çok mutluyum. Saba Tümer denince ister istemez herkesin yüzünde bir tebessüm oluyor. İnsanların suratında mutlu bir ifade verebilmek çok önemli bir şey. İnsanlara kendini mutlu hissettirmek kadar haz veren bir duygu yok. Kişiler, ne söylediğini değil, ne hissettirdiğini yani verdiğin hissi hatırlarmış. İnsanların beni gördüklerinde pozitifliği hatırlamaları tebessüm etmeleri ve varlığımın onlara mutluluk vermesi sahip olduğum en değerli şey.

Haberin Devamı

Signal’le işbirliğiniz nasıl başladı?

Bu gülüşüm ve pozitifliğimle başladı. Bu proje gülüşümün ve kahkahamın bir getirisi oldu. Çok güzel bir ekiple bir araya geldik. Bizden başlayan gülmenin bütün ülkeye sirayet etmesini diliyorum. Kahkaha bulaşıcı bir şey bu yüzden ne kadar bol gülersek, her şeyi o kadar pozitife dönüştürebiliriz.

Sosyal medya paylaşımlarınıza bakıldığında hayatta hiç hüzünleriniz yok gibi duruyor...

Negatif şeyler paylaşmam. Herkes sosyal medyada mutlu anını göstermek istiyor. Acımı paylaşmayı sevmem. Kimseyi kendi mutsuzluğumla mutlu etmem . Her şeyi kendi içimde çözmenin daha faydalı olduğuna inanıyorum. Enerjim düşük olduğunda evden dışarı çıkmam, meditasyon yapar, dua ederim.

Hayatta tatmine ulaştınız mı?

Yaptığım her işimde tatmine ulaştım. Ama ulaştığım noktada kendime yeni hedefler belirledim. O hedeflere de ulaştım. Hayatta iniş ve çıkışlar olduğu gibi bazen tatminsizlikler de yaşıyorum. Ama mesleki olarak tatmin oldum.

Haberin Devamı

Kariyeriniz yüzünden bir şeyleri kaçırdığınızı düşünüyor musunuz?

Hiçbir şeyi kaçırdığıma inanmıyorum. Olan da, olmayan da hayırlıdır diye bakıyorum. Belki birilerinin gözünde bir şeyleri kaçırmış gibi görünebilirim ama benim gözümde kaçırdığım hiçbir şey yok. “Yapamadığımı düşündüğüm bir şey var mı?” diye sorarsan öyle bir şey de yok. Çünkü çok çalıştım, güzel tatminler yaşadım.

Dişi ve seksi kalıbına uyuyorum. Yuvarlak hatlıyım üzerimde Allah vergisi bir dişilik var.

OYUNCULUĞU OYUNCULAR YAPSIN

Hoşlandığınız birini etkilemek için gülüşünüzü kullanır mısınız?

Hep gülen biriyim. Özel bir çabaya gerek yok. Kendiliğinden etkileniyorsa etkileniyordur. Ama pozitif insanların birbirini etkilediğine inanırım. Surat asmak korkunç bir şey. Neden surat asarlar hiç anlamam zaten surat asanın yanında da durmam. Gitsin evinde surat assın. Gülmek hem sana, hem karşındakine mutluluk veren bir şey. İnsanda mutlu olduğu limandan ayrılmaz.

“Söyledikleri kadar seksi ve dişiyim” diyor musunuz?

Haberin Devamı

Evet diyorum. Bu yaradılıştan gelen bir şey. Genç kızlığımdan beri böyleyim. Bu kalıplara uyuyorum. Yuvarlak hatlıyım, Allah vergisi olan bir dişilik var üzerimde. Her tarafım yansın kemiklerimden bile dişi olduğum anlaşılırmış. Yani sapına, kemiğine kadar dişiyim.

Cesurca konuşmanız eleştiriliyor. Bu durum sizi etkiliyor mu?

Hiç etkilemiyor. Ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Cesurca konuşmayacaksan hiç konuşma daha iyi. Herkes o kadar yalana dolana alışmış ki cesur konuşmam biraz fazla gelmiş herhalde. İstediğim gibi konuşurum çene benim.

Sizi daha sık dizilerde görebilir miyiz?

Kiralık Aşk dizisinde konuk oyuncu oldum. Çok güzel bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Ama oyunculuğu oyuncunun yapması taraftarıyım.

İYİ ŞEYLER YAPIYORUM Kİ HEP TAKLİT EDİLİYORUM

Güzellik için neler yaparsınız?

Özellikle yaptığım ve kullandığım marka ürünler yok. Genelde doğal ürünlerden yanayım. Astronomik rakamlı kozmetiklerin bir işe yaramadığına inanıyorum ve kullanmıyorum. Hiçbirinin bir faydasını görmedim. Boşu boşuna paranı alıyorlar. Gerek yok öyle şeylere. Makyajımı tatlı badem yağıyla temizlerim. Cilde iyi geldiği için meyve ve sebze tüketirim. Sürekli diyet yapmam ama kontrollü ve dengeli beslenirim.

Haberin Devamı

Farklı projeleriniz olacak mı?

Önümüzdeki dönem farklı bir şeyler yapacağım ama ne olduğunu söylemem. Bizim sektörde söylenmez başkası çalar. Benimkini yaptıktan sonra bile çalıyorlar. Taklit edenim çok. Çok şükür bu iyi bir şey, demek ki iyi şeyler yapıyorum ki hep taklit ediliyorum.

ASLA DEMEM ESNEK BİRİYİM

Aşka karşı yaklaşımınız nasıl?

Aşk her zaman çok önemli. Aşkın, tutkunun, heyecanın ve adrenalinin her daim insanın hayatında olması gerek.Yaşam enerjimiz zaten sevgi. Bu yüzden aşk olmazsa olmaz.

Tabularınız var mı?

Asla demeyi sevmem ve söylemem. Esnek biriyim. Her an her şeyi yapabilirim. Ama bu sınırlarım olmadığını anlamına gelmiyor. Tabii ki sınırlarım var ve sınırlarımı paylaşmayı sevmem. Hiç çaktırmam ve göstermem ama sınırları olan biriyim. Mesela yakın çevrem evime haber vermeden gelemez, kimseyle pek fazla görüşmem, sıkılgan biriyim, her şeyi herkesle konuşmam, dedikodu yapmam ve yaptırtmam. Sınırlarımı kimseye aştırttmamaya çalışıyorum. Herkesin böyle sınırları olmalı.