Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı! MPİ (6 Eylül 2017)

Şans Topu çekilişi gerçekleşti. Bu hafta yani 6 Eylül 2017 Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar tek tek noter huzurunda belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından resmi olarak yayınlandı. İşte o rakamlar...

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı! MPİ (6 Eylül 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenlenen Şans Topu çekilişinde bu haftaki çekiliş gerçekleşti. Sonuçlar açıklandı.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

5+1 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden,

4+1 bilenler ve 5 bilenler Milli Piyango İdaresi şubelerinden veya loto bayilerinden,

1+1, 2+1, 3, 3+1 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

İkramiye almak için hak kazanan talihli kişiler, bir yıl içinde ikramiyelerini almalıdırlar. Bir yıl içerisinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu üzerinde iki sayı kümesi yer alır. Sayı kümelerinin bir tanesinde 1'den 34'e kadar sayılar bulunur. Diğer sayı kümesinde de 1'den 14'e kadar sayılar yer alır. İlk sayı kümesi içerisinden 5 tane, ikinci sayı kümesi içerisinden de 1 sayı seçilir ve işaretlenir. Diğer çekilişlere göre Şans Topu çekilişinde dağıtımı yapılan ikramiye grupları fazladır. Şans Topu çekilişinde 8 ikramiye grubu bulunur. Çekiliş Çarşamba geceleri düzenlendiği için, Perşembe günü sabahından Çarşamba günü saat 21.00'a kadar çekilişe katılım sağlanabilmektedir. Şans Topu çekilişlerinde katılım için sınır bulunmaz, istenilen sayıda kolon doldurulup çekilişe katılım sağlanabilir.

Haberin Devamı