Gazete Vatan Logo

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 17 Mayıs 2017

Şans Topu oyununun 831. hafta çekilişi bu akşam yapıldı. Geçen hafta gerçekleştirilen Şans Topu çekilişi sonucunda 5 artı 1 bilen talihli büyük ikramiye olan 696 bin 252 lirayı almaya hak kazandı. Geçen hafta büyük ikramiyeyi kazanan kuponun Iğdır Merkez ilçesinden yatırıldığı tespit edildi. Bu hafta Şans Topu sonuçları şu şekilde...

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 17 Mayıs 2017

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba akşamları yapılıyor. Bu haftanın Şans Topu kazandıran numaları ise belli oldu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi’nin gerçekleştirdiği Şans Topu oyunu çekilişi sonucunda ikramiye kazanan talihlilerden;

1+1, 2+1, 3+1 ve 4 bilenler Loto bayilerinden,

4+1 ve 5 bilenler Loto Bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

5+1 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

ŞANS TOPU OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

Şans Topu çekilişleri her Çarşamba saat 21:15’te Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Ankara’da bulunan Balgat binasında yapılmaktadır. Noter huzurunda yapılan çekilişler sonucunda kazanan numaraların belirlenerek duyurulma işlemi saat 21:45’e kadar sürer. Şans Topu oynamak için kupon üzerinde iki sayı kümesi vardır. Bu iki sayı kümesinden belirlenen miktarda sayı seçilir. İlk küme içinde 1’dem 34’e kadara sayılar yer alır. Bu 34 sayı içinden 5 tanesi seçilir ve işaretlenir. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İkinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilerek işaretlemesi yapılır.

Haberin Devamı

Şans Topu çekilişinde 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 olmak üzere 8 ikramiye grubu vardır. Çekilişler Çarşamba günleri gerçekleştirildiği için, Perşembe günü sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar çekilişlere katılım sağlanabilir. Şans Topu biletleri, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yetki verilmiş olan yerlerden alınmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden alınacak olan biletlere ikramiye ödenmez.