Gazete Vatan Logo

Sabiha ile Van Der Vaart evliliğe doğru!

'Gelsin bizden istesin koyun bile keseriz'

Sabiha ile Van Der Vaart evliliğe doğru!

Ünlü Hollandalı futbolcu Van Der Vaart’ın K.Maraşlı Sabiha ile yaşadığı aşk evliliğe gidiyor. Alman InTouch dergisi, Sabiha’nın Maraş’taki anne ve babasına gidip beraberliklerine ne dediğini sordu.

Onlarınki Almanya’da fırtınalar kopartan bir aşk hikayesiydi. Hamburg’da oynayan Rafael Van der Vaart, eşi Sylvia’nın kansere yakalanmasının ardından eşinin en yakın arkadaşı olan Sabiha Engizek ile yakınlaştı. Takım arkadaşı Khalid’in eşi olan Sabiha ile ilişkileri bir süre sonra ayyuka çıktı.

‘İşte benim ailem’

Sabiha 2 çocuk sahibi olduğu Khalid’den ayrılarak Van der Vaart’tan hamile kaldı. İkili bu yılın başında evlilik planları yapıyordu ancak Sabiha’nın 9 haftalık çocuğunu düşürmesi nedeniyle düğün bir süreliğine ertelendi.


Alman InTouch dergisi de Türk gelin adayının Kahramanmaraş’taki ailesini buldu. Mehmet ve Fatma Engizek, dergiye yaptıkları açıklamada kızlarından 2 yıldır hiç haber alamadıklarını, Sabiha ve torunlarının hasretini çektiklerini gözyaşları içinde anlattı.

Baba Mehmet, ‘Onun haberlerini gazetelerden alıyoruz. Mutlu olduğunu görüyoruz. O çocuğu da alıp buraya gelsin. Kızımı istesin ben de onlara mutluluk dileyeyim. Rafael işte bak bu benim ailem desin. Ben onlar için bir koyun keserim’ dedi.

Haberin Devamı