Gazete Vatan Logo

Pınar Deniz kimdir, nerelidir? Pınar Deniz'in biyografisi...

‘’Can Dostum’’da Can Yaman’ın partneri olması beklenen Pınar Deniz diziden çekildi. Pek, Pınar Deniz kimdir, nerelidir? İşte Pınar Deniz’in biyografisi…

Pınar Deniz kimdir, nerelidir? Pınar Deniz'in biyografisi...

Can Dostum dizisinde Can Yaman’ın partneri olması beklenen Pınar Deniz’in diziden çekilme kararı almasının ardından Pınar Deniz hakkında merak edilenler de artı. Pınar Deniz’in hayatı ve kariyerine ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında?

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisinde yaşadı, bu dizide Evrim karakterini canlandırdı. Bu diziden sonra Günebakan, Beyaz Yalan gibi dizilerde rol alan Pınar Deniz aynı zamanda şarkıcı Murat Dalkılıç 'ın "Yani" adlı şarkısının klibinde de rol almıştır.

Asıl çıkışını ise tarihi bir dizi olan Vatanım Sensin ile yaptı. Bergüzar Korel ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Ardından, FOX TV’de yayınlanan Kırık Ayna dizinde Gökçe karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı