Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça dizisi ne zaman başlıyor?

Paramparça dizisi ne zaman başlıyor?

Baş rollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı yeni dizi Paramparça için tarih kesinleşti. Çok yakında ekrana olacak Paramparça dizinin oyuncu kadrosu ve konusu tüm dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı, yapımcılığını Endemol Türkiye’nin üstlendiği 'Paramparça' Pazartesi 20.30'da Star'da başlıyor!

“Paramparça” ile bir dizide ilk defa başrolleri paylaşan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’ya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Cihan Canova ,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların yanı sıra, bu sene Antalya Altın Portakal’da En İyi Yardımcı Kadın oyuncu ödülünü alan Nursel Köse eşlik ediyor.

1 Aralık Pazartesi, saat 20:00′de ekrana gelecek dizide farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen, 6 kişinin hayatı bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken, sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanacak.

Yedi ay ön hazırlık yapıldı

Endemol’ün Türkiye’de yapımını gerçekleştirdiği ilk dizi olan “Paramparça”da, İstanbul’un bir çok mekanı da ilk defa bir diziye ev sahipliği yapıyor. Kandilli’de yer alan ve boğazın en ihtişamlı yalılarından biri olan Edip Efendi Yalısı, tekrar restorasyonu yapılarak, hizmete açılan eski Tarabya Plajının yanı sıra İstanbul Tarlabaşı, Kemerburgaz, Bebek Sahil gibi mekanlarda aylardır çekimleri süren dizinin, bir yıl süren ön hazırlık dönemi sonrası, ilk bölümü için çalışmalar yedi ay sürdü.

Haberin Devamı

Senaryosunu “Aliye”, “Bin Bir Gece”, “Aşk ve Ceza” gibi efsane olmuş dizilerin yazarı Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini “Asi”, “Kayıp Şehir” gibi dizilere imza atan Cevdet Mercan yapıyor. “Paramparça”nın yönetici yapımcısı ise Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi dizilerin yürütücü yapımcılığını da üstlenen Özlem Yurtsever.

Genel Hikaye

İstanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu

NURGÜL YEŞİLÇAY-GÜLSEREN

32 yaşında. Eşi Almanya’ya gittikten sonra görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane vb yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın. Gelişen bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır.

ERKAN PETEKKAYA-CİHAN

41 yaşında. Sağduyulu, dürüst ve başarılı bir işadamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile çok lüks bir evde yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp istemeden aşık olur. Duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasındaki gel gitleriyle bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

NURSEL KÖSE-KERİMAN

Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Gülseren’in o evde oturma hakkı olmadığını iddia edip onu huzursuz etmekle kalmıyor, Özkan ile gizliden haberleşip Özkan’ın gönderdiği paraları Gülseren’e söylemeden biriktiriyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.

CEMAL HÜNAL-ALPER

Cihan ile aynı yaşlarda ve Cihan’ın küçük hisseli ortağı. Hırslı ve kifayetsiz bir adam. Aileden zengin ancak zamanla servetini eritmiş. Aslında küçük ölçekli bir işadamı ama Cihan sayesinde daha büyük sofraya oturmak istiyor. Bu amacı için Cihan’ın kuyusunu kazmaktan çekinmeyen bir karakter. Karısı Solmaz’la çıkar birliği açısından uyum içindeler.