Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 42. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Paramparça 42. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 42. bölüm 1.ve 2. fragmanları yayınlandı. Paramparça bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Cihan ve Gülseren arasında romantik dakikakaların yaşandığı sırada Dilara en yakın'ı sandığı Canan'a tüm gerçekleri söyleyecek. Dilara'nın söylediklerini duyan Canan deliye dönecek. Nefes kesecek yepyeni bölümü ile Paramparça bu akşam ekrana gelecek...

Paramparça 42. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

PARAMPARÇA 42. BÖLÜM ÖZETİ

Hazal'dan yanlış üzerine yanlış!

Hazal’ın televizyona verdiği röportaj hem kendisini hem de etrafındakileri çok zor durumda bırakır. Hazal yaptığından pişman olur ancak hatasını telafi etmek isterken çok daha büyük bir hata yapar. Hazal yaşananlardan büyük bir hayat dersi alır.

Dilara'nın aşk itirafı

Dilara ve Harun’un birlikteliğinden şüphelenen Candan, Dilara’nın aşk itirafı ile sarsılır. Öte yandan Özkan da Hazal’ın yaptıklarından kendisini sorumlu tutar. Özkan, kendisini affetmesini istediği Hazal’dan hiç beklemediği bir yanıt alır.

Romantizm Dorukta

Cansu’nun ve Hazal’ın yaşadığı sıkıntıları gören Cihan ailenin tüm bireylerini aynı masa etrafında buluşturup yüzleştirir. Ardında Gülseren’e bir sürpriz yaparak onu şehir dışına götürür. Cihan’ın planı başkadır; bir ömür mutlu yaşayacağını düşündüğü Gülseren’e dizlerinin üzerinde evlilik teklif etme günü gelmiştir...

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Küllenen aşk alevleniyor
Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.
Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.
Cihan,Hazal'ı nüfusuna alıyor
Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.
Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.

Haberin Devamı