Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 15. Bölüm faragmanı yayınlandı - İzle

Paramparça 15. Bölüm faragmanı yayınlandı - İzle

Paramparça yeni bölümüyle haftaya Pazartesi akşamı saat 20.30'da Star'da kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Paramparça 15. Bölüm faragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı merak edilirken; yayınlanan fragman videosunu izlemek ve detaylar hakkında bilgi almak için haberimizi takip edin...

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça” sürprizleriyle de adından söz ettiriyor. Star Tv ekranların vazgeçilmez dizisi Paramparça 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Yayınlandığı günden itibaren reytingini yüzde yüz arttıran Paramparça, dün gece ekrana gelen 14. bölümüyle yine çok konuşuldu.

Gülseren ölümle burun buruna

Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu dener. Ancak Özkan’ı durdurmak mümkün değildir. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktır… Özkan, yaptıklarına pişmandır ama yine öfkesine yenilir. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan’a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açar.

Alper komada
Komada olan Alper eğer gözünü açıp kendisine saldıranın Rahmi Bey olduğunu söylerse, Rahmi Bey kadar Cihan ve Dilara’nın da başı dertte demektir.

Haberin Devamı

Hazal’ın foyası ortaya çıkıyor
Cansu’yla ettiği kavgadan sonra ev halkını kendi tarafına çekmeyi başaran Hazal’ın foyasını ortaya çıkarabilecek tek kişi Ozan’dır. Tüm bu olup bitenler Dilara’yı bir karar vermek zorunda bırakır: Hazal yalıdan kesinlikle gidecektir. Hazal’ın ise Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur; o da son kozunu oynar.

PARAMPARÇA 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE