Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (7 Ağustos 2017)

On Numara’da bugün 783. hafta çekilişi gerçekleştirildi. On Numara çekilişinde geçen hafta 10 bilen 2 talihli büyük ikramiyeyi almaya hak kazanmıştı. 7 Ağustos 2017 On Numara çekilişi sonuçları sayfamızda.

On Numara çekilişi sonuçları (7 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numara çekilişi sonuçları belli oldu. İşte kazandıran numaralar...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişi ile 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

On Numara çekilişi sonucunda ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir yıl içinde ikramiyelerini alması gereklidir. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ikramiye ödemesi yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara çekilişine yaşı 18’den küçük olanlar katılamazlar. Çekilişe katılınmış olsa bile ikramiye alınamaz. On Numara çekilişinde dağıtılacak olan ikramiye tutarı, o haftanın elde edilen hasılatı üzerinden belirlenir.

Haberin Devamı

İkramiye grupları içinde sayıları doğru tahmin eden hiç kimse olmazsa, bu ikramiye üst grubun ikramiyesine dahil edilir. Büyük ikramiyeyi kazanan olmazsa, büyük ikramiye bir sonraki hafta 10 bilene verilmek üzere devreder.

On Numara kuponunda her bir kolonda 1’den 80’e kadar sayılar bulunur. 80 sayı içerisinden 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. On Numara çekilişinde 22 adet sayı belirlenir.

Bu sayılardan 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almaya hak kazanır. Çekilişe katılan ancak hiçbir sayıyı tahmin edemeyenlere de ikramiye verilir. On Numara çekilişinde herhangi bir sınırlama yoktur, istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir.

Eğer oynanan sayıların çoklu çekiliş için geçerli olması isteniyorsa, kupon üzerinde yer alan çoklu çekiliş kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Çekilişlere sadece Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden katılım sağlanmalıdır.