Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (27 Kasım 2017)

On Numara’da bugün 799’uncu hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 2 talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. 2 talihli 154 bin 971 lira kuruş ikramiye almaya hak kazanmıştı. İşte 27 Kasım 2017 On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi sonuçları (27 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinde sonuçlar belli oldu.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişleri her hafta Pazartesi günleri düzenlenir. Çekiliş sonucunda 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bilen ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihliler içerisinden;

6 ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 ve 9 bilen talihliler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler. Kazanılan ikramiyelerin talihliler tarafından bir yıl içinde alınması gerekir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar On Numara çekilişlerine katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş kuponundaki kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar bulunur. Bu sayılar içerisinden 10 tanesi seçilir, işaretlenir. Çekiliş için istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. Doldurulan her kolon için ücret ödenir.

Haberin Devamı

On Numara çekilişinde dağıtılacak ikramiye o hafta elde edilen hasılat üzerinden hesaplanır. Çekiliş yapılan haftada 10 bilen çıkmazsa grubun ikramiyesi sonraki hafta 10 bilenlere dağıtılmak üzere devreder.

On Numara’da elde edilen gelir, kanunlar çerçevesinde belirlenen faaliyetler için kaynak olarak aktarılır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Olimpiyat Oyunları, Türkiye’nin Tanıtımı ve Savunma Sanayii Destekleme Fonu’dur.