Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! (21 Mayıs 2018)

On Numara 824’üncü hafta çekilişi bugün yapıldı. Geçen hafta çekiliş sonucunda 10 bilen çıkmamış, birinci devrini gerçekleştiren On Numara çekilişinde devreden büyük ikramiye tutarı, 319 bin 162 lira 93 kuruşa ulaşmıştı. İşte On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! (21 Mayıs 2018)

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

1 2 4 6 12 24 28 32 33 41 44 51 53 58 59 65 68 69 73 75 76 78

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA’DA EN ÇOK HANGİ SAYILAR ÇIKAR?

On Numara çekilişleri her hafta Pazartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. ve yayın, canlı olarak internet sitesinden sunulur. Çekilişlerde en fazla çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 3, 5, 12, 26, 35, 50, 62, 71 ve 72’dir.

ON NUMARA İKRAMİYESİ NASIL ALINIR?

On Numara ikramiyesi, kazanılan miktara göre farklı yerlerden alınır. Çekiliş sonucunda;

6 ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler. Hiç bilmeyenler de 3 liralık ikramiyelerini loto bayilerinden tahsil edebilirler.

Çekilişlerde kazanılan ikramiye tutarları bir yıl içinde ilgili yerden alınmalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler de ödenmez.

Haberin Devamı

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara çekiliş kuponunda 1’den 80’e kadar sayıların bulunduğu kolonlar yer alır. Her kolondan 10 tane sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır. Çekiliş sonucunda 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. On Numara çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz.

Çekiliş kuponu doldurulurken işaretlemelerde kırmızı kalem kullanılmaması ve işlemlerin dik olarak yapılması gerekir. Çekilişe katılmak isteyenler, belirlenen saatler arasında istenilen sayıda kolonu doldurarak katılım sağlayabilirler. Katılım için bir sınır bulunmaz.

On Numara kuponunda oynanan sayıların birden fazla çekiliş için geçerli olması isteniyorsa, kupondaki çoklu çekiliş seçeneği kullanılabilir. Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanan sayıların 2, 3 veya 4 çekiliş için geçerli olması sağlanabilir.

Çekilişte elde edilen hasılat farklı yerlere aktarılır. Bunlar;

Haberin Devamı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu

Olimpiyat Oyunları

Türkiye’nin tanıtımı ve

Sanayii Destekleme Fonu’dur.