Gazete Vatan Logo

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 21 Ağustos 2017

On Numara oyununda bugün 785. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta On Numara çekilişi sonucunda büyük ikramiye 10 bilen 2 talihli arasında paylaştırılmıştı. 21 Ağustos 2017 On Numara çekilişi sonuçlarına göre ise kazananlar belli oldu.

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! İşte MPİ 21 Ağustos 2017

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişi sonuçları belli oldu. On Numara sonuçları şu şekilde...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişinde 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bilen ve 10 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihliler arasından;

6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

On Numara çekilişi sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içerisinde ikramiyelerini almalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar On Numara çekilişlerine katılamaz. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. On Numara çekilişi ile dağıtımı yapılacak olan ikramiye tutarları o hafta çekilişten elde edilecek olan hasılat üzerinden hesaplanır. İkramiye gruplarında doğru bilen hiç kimse çıkmazsa, o ikramiye grubuna ait olan ikramiye tutarı üst grubun ikramiyesine ilave edilir. Çekiliş sonucunda eğer büyük ikramiyeyi alan çıkmazsa, büyük ikramiye tutarı sonraki hafta 10 bilen talihli kişiye verilmek üzere devreder. On Numara kuponu üzerinde bulunan kolonlar 1’den 80’e kadar olan sayılardan oluşur. 80 sayı içinden 10 tane sayı seçilir ve kupona işaretlemesi yapılır. Milli Piyango İdaresi tarafından On Numara çekilişi ile 22 sayı belirlenir ve belirlenen bu 22 sayı içerisinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini doğru olarak bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. On Numara çekilişleri için katılım, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerler aracılığı ile yapılmalıdır. On Numara çekilişinde katılım için sınır bulunmaz. Çekiliş için istenilen sayıda kolon doldurularak katılım gerçekleştirilebilir.

Haberin Devamı