Gazete Vatan Logo

Ölüm listesiyle katliam yaptı!

Seri katil yakalandı...

Dün İstanbul Fatih'te Songül Polat, Aziz Caner Emre ve Yaşar Deli öldürüldü. Kurbanların tamamı akrabaydı. Polis, seri cinayeti işleyeni ararken, bu sabah Esenyurt'ta aracın içinde Harun Koçalı isimli şahıs öldürülmüş olarak bulundu. İlk bakışta cinayetler bağlantısız gibiydi. Kısa süre sonra Fatih cinayetlerinin sanığı yakalandı. Sanığın, itirafı şok ediciydi: dün 3 kişiyi, bugün de 1 kişiyi öldürdüm.

İstanbul’da 4 kişiyi öldüren Deniz Ş. yakalandı. Hapisten yeni çıktığı belirlenen Deniz Ş.’nin ilk kurbanı sürekli para istediği ablası oldu. Zanlının elinde ölüm listesi olduğunu öğrenen 7 kişi polise sığındı.

İstanbul’da elindeki ölüm listesiyle iki gün içinde dört cinayet işleyen katil zanlısı Deniz Ş. (33) listeyi bitiremeden yakalandı. Önceki gün Fatih’te birer saat ara ile biri kadın üç kişinin dün de Esenyurt’ta da bir kişinin zincirleme şekilde öldürülmesini araştıran polis cezaevinden yeni çıkan uyuşturucu satıcısı Deniz Ş.’yi 24 saat içinde yakaladı. 20’ye yakın suç kaydı olduğu belirlenen Deniz Ş.’ nin bu yıl cezaevinden çıktığı belirlendi. Deniz Ş.’nin elinde bir ‘öldürülecekler listesi’ bulunduğu eğer yakalanmamış olsaydı bu kişilerin de cinayete kurban gidebileceği belirtildi. Polis tüm Türkiye’yi sarsan seri cinayetleri kısa sürede aydınlattı.

Uyuşturucu parası yüzünden

DENİZ, Ş. önceki gün saat 16.00 sıralarında 26 yaşındaki Aziz Caner Emre’yi Silivrikapı Caddesi’ndeki Dokurhan isimli eski bir handa başına ateş ederek öldürdü. Emre’nin kasten adam öldürmek suçundan 7 yıl cezaevinde yattığı ve çeşitli suçlardan polis kaydı olduğu öğrenildi. Katil zanlısının uyuşturucudan suç kaydı bulunan Aziz Caner Emre’yi uyuşturucu parası nedeniyle tartıştığı için öldürdüğü öğrenildi.

İlk kurban ablası oldu

İstanbul’da işlenen seri cinayetlerin ilk üçü Fatih’te yaşandı. Deniz Ş.’nin ilk kurbanı cezaevindeyken sürekli para istediği 37 yaşındaki ablası Songül Polat oldu. Özel bir hastanede fotoğrafçı olarak çalışan evli ve 2 çocuk annesi Songül Polat önceki gün saat 15.00 sıralarında Yedikule’deki Mermer Kule Sokak’ta cipin içinde başından vurularak öldürüldü. Olay yerinde yapılan çalışmada 3 adet boş kovan bulundu.

Satırla öldürdü

DİĞER saldırı saat 17.00 sıralarında Kocamustafapaşa’da meydana geldi Deniz Ş. babasıyla tartıştığını gördüğü 37 yaşandıki Yaşar Deli’ye “Yürü git işine. Zaten iki kişiyi öldürdüm, seni de burada deşerim” diyerek müdahale etti. Deniz Ş. aldığı “S.ktr git polise teslim ol o zaman” cevabı üzerine satırla Deli’yi ağır yaraladı. Deli hastanede öldü.

Otomobilde kurşunladı

Dün ise Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi 1985 sokak üzerinde otomobiliyle seyir halindeki Harun Koçalı (32) silahlı saldırıya uğradı. Saldırgandan kaçmak için geri manevra yapan Koçalı’nın aracı park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu. Bu sırada yaklaşan saldırgan, Koçalı’yı kurşun yağmuruna tuttu. Kafasına ve vücuduna 3 kurşun isabet eden Harun Koçalı için vatandaşlar ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Koçalı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ardarda yaşanan cinayetler İstanbul polisini alarma geçirdi. Koçalı’yı öldürdükten sonra saklanmak için Kocamustafapaşa’daki bir otoparka gelen Deniz Ş. polise yakalandı.

Haberin Devamı