Gazete Vatan Logo

Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir?

Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir? Sorularının cevapları merakla araştırılıyor. Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Nursel'le Evin Tadı artık yok. Peki Nursel'le Evin Tadı adlı yemek programı neden yayından kaldırıldı? İşte yanıtı...

Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir?

Kanal D'nin sevilen programı Nursel'le Evin Tadı yayından kaldırıldı. Bu gelişmenin üzerine reytinglerdeki düşüklükten dolayı Nursel'le Evin Tadı programının kaldırıldığı iddiaları yapıldı. Nursel Ergin bu iddiaları yalanladı ve Instagram hesabından programı kendisinin bitirdiğine dair bir açıklama yaptı.

Nursel Ergin'den "Nursel'le Evin Tadı" programı hakkında Instagram açıklaması:

NURSEL ERGİN KİMDİR?

İsmini 'Var mısın yok musun?' isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul’da 30 Temmuz 1980’de doğdu.Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir. Yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında beri Nursel’in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi. Çok genç yaşta yaptığı evliliğini yıllar önce sonlandıran Nursel Ergin, 2017 yılında medya sektöründe faaliyet gösteren Murat Akyer ile hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı