Murat Akyer

Murat Akyer

Son dakika murat akyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat akyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat akyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Akyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat akyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 murat akyer haberi bulunmuştur. Tüm murat akyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gelen, yemek yarışması Gelinim Mutfakta izleyenleri bu hafta programı kimin sunacağını sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim, Nursel Ergin mi?
27.12.2021 Televizyon
Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladı
Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladı Tatil için Moskova’ya giden Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladığı görüntüleri Instagram hesabından paylaştı.
15.02.2021 Magazin
Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir?
Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir? Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir? Sorularının cevapları merakla araştırılıyor. Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Nursel'le Evin Tadı artık yok. Peki Nursel'le Evin Tadı adlı yemek programı neden yayından kaldırıldı? İşte yanıtı...
22.01.2018 Gündem
Nursel Ergin'e çok kötü haber!
Nursel Ergin'e çok kötü haber! Nursel Ergin'in Kanal D'deki programı için final kararı alındı.
11.01.2018 Televizyon
Nursel Ergin'e: Yuh sana yazıklar olsun!
Nursel Ergin'e: Yuh sana yazıklar olsun! İş adamı Murat Akyer'i eşinden ayırıp "Her şeye rağmen evlendik" diyen Nursel Ergin'e, Demet Akalın sosyal medyadan çok sert sözlerle yüklendi: Yuh sana yazıklar olsun.
27.11.2017 Magazin
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun! ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasıyla tanınan, yemek programı sunucusu Nursel Ergin, nişanlısı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi.
26.11.2017 Magazin
Nursel Ergin, 2. kez nikah masasına oturdu
Nursel Ergin, 2. kez nikah masasına oturdu Acun Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin 2. kez nikah masasına oturdu. Ergin, Murat Akyer ile nişanlıyken Akyer daha ilk eşinden boşanmamıştı.
26.11.2017 Magazin
Nursel Ergin yarın evleniyor!
Nursel Ergin yarın evleniyor! Acun Ilıcalı'nın en çok izlenen yarışmalarından biri olan 'Var Mısın Yok Musun?'a katılan ve orada ünlenen Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile yarın nikâh masasına oturuyor.
24.11.2017 Magazin
Nursel'e 'yasak aşk' şoku!
Nursel'e 'yasak aşk' şoku! İş adamı Murat Akyer'le nişanlı olan sunucu Nursel Ergin, nişanlısının eski eşi tarafından 'boşanmalarının nedeni' olarak gösterildi.
20.10.2017 Magazin
Yüzükleri taktılar
Yüzükleri taktılar 'Var mısın Yok musun’ programı ile şöhreti yakalayan Nursel Ergin evlilik yolunda ilk adımı attı.
29.07.2017 Magazin
Nursel Ergin'den sevgilisinin ikizlerine doğum günü partisi
Nursel Ergin'den sevgilisinin ikizlerine doğum günü partisi Ünlü sunucu Nursel Ergin, sevgilisi Murat Akyer'in ikizleri için doğum günü partisi düzenledi.
23.07.2017 Magazin
'Yasak aşk' yok' demişti ama...
'Yasak aşk' yok' demişti ama... Geçtiğimiz ekim ayında çıkan haberler üzerine 'aşk yok' diyen Nursel Ergin ile işadamı Murat Akyer'den ilk fotoğraf.
2.01.2017 Magazin
'Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk' iddiası için açıklama geldi!
'Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk' iddiası için açıklama geldi! Show TV'de yayınlanan "Nursel'in Mutfağı" programının sunuculuğu üstlenen Nursel Ergin'in, Murat Akyer ile yasak aşk yaşadığı iddiasına cevap geldi...
20.10.2017 Magazin
Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk!
Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk! Show TV'de "Nursel'in Mutfağı" programını sunan Nursel Ergin'in yasak aşkı, Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programıyla gündeme geldi...
17.10.2016 Magazin
‘Bak kardeşim binlerce kişi senin için...’
‘Bak kardeşim binlerce kişi senin için...’ Şırnak’ın Uludere ilçesinde, mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer’in cenazesi, Bartın’ın Kozcağız beldesinde toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Akyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat akyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.