Gazete Vatan Logo

Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf

İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunan Mina Başaran, kazadan önce sosyal medyada son fotoğrafını paylaşmış.

Mina Başaran'ın özel jette paylaştığı son fotoğraf

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelen ve Başaran Holding'e ait olduğu açıklanan özel jet düştü. Jetin içinde işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın da olduğu öğrenildi. Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisinden döndükleri ortaya çıktı.

İşte Mina Başaran'ın son fotoğrafı;

MİNA BAŞARAN KİMDİR?
Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran 28 yaşında. Ekim ayında işadamı Murat Gezer ile nişanlanan Mina Başaran, bekarlığa veda partisinden dönüyordu. Mina Başaran, 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.
UÇAKTA OLAN İSİMLER BELLİ OLDU
Özel uçakta yer alan isimler belli oldu. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle: Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Kalma, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkun. Hostesin ismi Eda Uslu. Pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.

Haberin Devamı

Aralarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily And Rose’un kurucusu Liana Hananel de uçaktaki yolculardan biriydi.
2012’de İstanbul’da kurulan şirket, özellikle farklı vücut tiplerine sahip kadınlar için yaptığı tasarımlarla biliniyordu.