Gazete Vatan Logo

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran kimdir? sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelirken düşen özel jette Mina Başaran'ın da olduğu açıklandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Mina Başaran'ı hayatı merak konusu oldu.

Mina Başaran kimdir?

Özel jetin düşmesiyle hayatını kaybeden Mina Başaran hakkındaki tüm bilgiler merak konusu oldu. Mina Başaran'ın kariyeri, eğitim hayatı, yaşı nedir? İşte Mina Başaran kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran 28 yaşında. Ekim ayında işadamı Murat Gezer ile nişanlanan Mina Başaran, bekarlığa veda partisinden dönüyordu. Mina Başaran, 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.