Gazete Vatan Logo

Milliyet Emlak, Emlak 2014 Fuarı'na sürprizlerle katılıyor

Yenilenen altyapısı ve yenilikçi uygulamalarıyla Milliyet Emlak 2014 İstanbul Emlak Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekecek.

Türkiye’nin en uzun süredir (9 yıl) kesintisiz emlak arama hizmeti veren emlak sitesi MilliyetEmlak.com, Emlak Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekecek.
Yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığıyla Milliyet Emlak, yeni döneme iddialı bir şekilde başlıyor.
Sektörün önemli organizasyonlarından biri olan CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'na katılan Milliyet Emlak, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.
Milliyet Emlak'ı 11-14 Eylül’de CNR Expo Fuar Alanı Hall 4'te (4-E14) standında ziyaret edebilir, bilgi alabilir ve sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.
Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları
Milliyet Emlak ayrıca fuarda Emlak Ofislerine yönelik bir de eğitim toplantısı düzenliyor. Fuarın 2. günü (12 Eylül – Cuma) saat 11.00’de gerçekleşecek bu toplantının konusu Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları. Sektörün önde gelen isimlerinden Hilmi Işıkören deneyimlerini yenilikçi bir yaklaşımla emlak danışmanlarıyla paylaşacak.
CNR Expo Hall 4 Konferans Alanı'nda gerçekleşecek toplantı katılımı tüm emlak ofislerine ücretsiz olacak.
Fuarda Hediye Fırtınası
Milliyet Emlak fuar boyunca standını ziyaret eden emlak profesyonellerine sürpriz hediyeler dağıtacak. Yenilenen altyapısı ve artan geri dönüş oranlarıyla önümüzdeki dönemde Milliyet Emlak sektöre damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı