Gazete Vatan Logo

Mika, ‘naturel’ evlere 50 milyon TL yatırdı

Mika İnşaat, yeni projesi Kemerburgaz’daki Mika Naturalist’in satışlarına başladı. 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede 68 konut var

Mika, ‘naturel’ evlere 50 milyon TL yatırdı

MİKA Studios, Mika Küçükyalı, Şişli Mika 28, Plus Flats, Bomonti Evi gibi projeleri hayata geçiren Mika İnşaat, Mika Naturalist projesini satışa sundu. 50 milyon liralık yatırımla Kemerburgaz’da inşa edilen projede, 2017 yılının son çeyreğinde yaşamın başlaması hedefleniyor. Mika Naturalist, 3 blok ve 68 daireden oluşuyor. Mika Naturalist’te konutların metrekare satış fiyatları 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor.

Çevre dostu proje

Mika İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Yıldız , tasarladıkları çevre dostu projeyle ilgili olarak, şunları söyledi: “Kemerburgaz, Maslak-Zincirlikuyu hattında çalışanlar için hem şehrin içinde hem de yemyeşil doğasıyla bir o kadar da şehrin dışında kalan lokasyonlardan biri. Bunun yanı sıra üçüncü havalimanı, üçüncü köprü ve Kemerburgaz’dan geçecek raylı sisteme olan yakınlığıyla da değerini hızla katlayacak bir bölgede yer alıyor. Hem doğanın içinde huzurlu ve konforlu yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için de ideal.”

Orman manzarasına hakim

Haberin Devamı

KEREM Yıldız, Mika Naturalist’i Amerikan Yeşil Binalar Sertifikası (USGBC) tarafından geliştirilen LEED Sertifikasyon Sistemi’ne uygun olarak tasarladıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Projemizin odağında çevrecilik var. Bulunduğu ortamın doğal güzelliklerine en iyi şekilde uyum sağlayan, teknolojinin ve mimarinin en üst seviyedeki imkanları kullanılarak tasarlanan, merkezine insan ve doğayı koyan bir proje.” Tüm konutların orman manzarasına hakim olduğu Mika Naturalist’te 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 68 daire yer alıyor. Projede kapalı havuz ve spa, spor salonu, çok amaçlı toplantı salonu, çocuk oyun alanı gibi alanlar var.