Gazete Vatan Logo

MHRS hastane randevu sistemi ile kolayca randevu alın!

MHRS hastane randevu sistemi vatandaşlara büyük fayda sağlıyor. MHRS hastane randevusu sayesinde online olarak hastane randevusu alınabiliyor. Böylece hastanelerde uzun kuyruklarla bekleme dönemi sona eriyor. MHRS hastane randevu sistemiyle ilgili ayrıntılar haberimizde...

MHRS hastane randevu sistemi ile kolayca randevu alın!

Sağlık Bakanlığı'nın kişilere sunduğu MHRS hastane randevu sistemi uygulaması rahatlık sağlıyor. MHRS hastane randevusu almak artık online olarak kısa sürede ve zahmetsiz bir şekilde yapılabiliyor. MHRS hastane randevusu almak için T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz yeterli...

MHRS hastane randevu

İnternet altyapısının 7 gün 24 saat işlem imkanı, daha hızlı ve daha pratik şekilde işlemleri tamamlama olanağı gibi pek çok etken nedeni ile bireysel yaşamın her alanında aktif şekilde kullanıldığı görülüyor. Bu çerçevede Türkiye’de sağlık alanında da vatandaşların daha kaliteli ve daha modern hizmetler alabilmesinin sağlanabilmesi amacı ile Sağlık Bakanlığı tarafından internet altyapısı aktif şekilde kullanılarak MHRS hastane randevu sistemi hizmete açıldı. Türkiye’de tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından ücretsiz olarak kullanılabilmekte olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile birlikte kamu sağlık hizmetleri açısından dünyanın gelişmiş ve modern ülkelerindeki sağlık hizmetlerindeki kalite standartlarının yakalanabilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Sağlık Bakanlığı tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılmış olan MHRS hastane randevu sisteminin vatandaşlara sağlamakta olduğu çok önemli fırsatlar ve avantajlar bulunuyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisine sahip olan mobil cihaz ürünlerindeki yenilikler ile vatandaşlar yaşamları içerisinde nerede bulunuyor olursa olsun internete erişim sağlayabilme şansına sahip olabiliyor. Bu durumda internet üzerinde bireysel, kurumsal veya kamusal alanda kendisine sunulmakta olan dijital hizmet uygulamalarını her yerden 7 gün 24 saat kullanarak, reelde çok uzun süreler içerisinde yoğun emek harcayarak gerçekleştirebileceği işlemlerini internet üzerinden sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme şansını yakalıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın internet ortamı üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemi üzerinden vatandaşlar sadece birkaç dakika içerisinde Türkiye genelindeki 2.kademe kamu hastanelerine, eğitim ve araştırma hastanelerine ve tabii ki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’ne online olarak randevu alabilme şansına sahip olabiliyor. Sağlık Bakanlığı’nın elektronik ortam üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemi üzerinden vatandaşların kamu hastanelerine bu şekilde dakikalar içerisinde hastane randevusu alabilme şansına sahip olabilmesi çok sayıda avantajdan yararlanabilme şansına sahip olabilmesini de sağlıyor. Özellikle de vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan MHRS hastane randevu sistemi sayesinde eski dönemlerde olduğu gibi sabahın ilk ışıkları ile kamu hastanesine giderek muayene sırası alabilmek için uzun bir sıra, muayene sırasının kendisine gelmesi için uzun bir sıra beklemek durumunda kalmıyor.

Haberin Devamı

Çok uzun yıllardır vatandaşın kamu hastanelerinde karşı karşıya kaldığı bu sorununun kökten çözümünü sağlayan ve randevulu sağlık hizmetleri sunumunu Türkiye’ye getiren MHRS hastane randevu sistemi ile hastane randevusu almak isteyen vatandaşın öncelikli olarak sisteme üye olmaları gerekiyor. Vatandaşlar Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne üyelik işlemlerini kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve güvenlik bilgileri ile gerçekleştirebiliyor. Ayrıca MHRS hastane randevu sisteminde vatandaşlar gerçekleştirilen güncelleme ile e-Devlet şifresi ile de sisteme giriş yapıp, kamu hastanelerine randevu alabiliyor. Bu şekilde vatandaşlar sistem üzerinde il, ilçe, hastane, poliklinik, poliklinik yeri ve hekim seçimi ile 15 günlük periyotta kendisine sunulan randevu tarih ve saatlerinden kendisi için en uygun olanına kolaylıkla randevu alabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı