Gazete Vatan Logo
Magazin Mesut Yar ile Burada Laf Çok’un yeni kanalı belli oldu!

Mesut Yar ile Burada Laf Çok’un yeni kanalı belli oldu!

6 sezondur CNN Türk'te yayınlanan 'Burada Laf Çok' geçtiğimiz günlerde veda etmişti. Ünlü talk show programı Burada Laf Çok artık Kanal D'de ekranlara gelecek. İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

Mesut Yar ile Burada Laf Çok’un yeni kanalı belli oldu!

Mesut Yar‘ın sunduğu Burada Laf Çok programı hangi kanalda yayınlanacak belli oldu mu? Peki, Mesut Yar kimdir? İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

Mesut Yar’ın ekran klasiği programı Burada Laf Çok artık Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Usta televizyoncu ve gazeteci Mesut Yar, yeni kanalı Kanal D’de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Program hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, ünlü müzisyen Rahman Altın’ın stüdyosunda yapılan jingle çalışması ise eğlenceli anlara sahne oldu.

“Burada Laf Çok” Pazartesi’den Perşembe’ye haftanın dört günü ekranda olacak. 6 sezondur CNN Türk’te yayınlanan Talk Show programı Burada Laf Çok geçtiğimiz günlerde veda etmişti.

Kanal D, Burada Laf Çok, Çok Yakında Kanal D'de..

MESUT YAR KİMDİR?

Mesut Yar (d. 18 Nisan 1967, İstanbul), Türk gazeteci, televizyoncu.
Yar, İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede müzecilik ihtisası yaptı. 1985 yılında gazetecilik mesleğine stajyer muhabir olarak başlayan Yar, sırasıyla Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı.
1994 yılında kurucuları arasında olduğu Kanal E'de ülkenin ilk ihtisas talk show'unu (By Night) yapan Yar, bundan sonraki kariyerine televizyon öznesinde devam etti. Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5, atv gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve anchormanlik görevlerinde bulundu. Sabah-Atv Grubuna bağlı Kanal 1, Atv Avrupa, Türkçe Tv gibi kanallarda genel müdürlük yapan Mesut Yar, mesleğine paralel olarak edebiyatla da ilgilendi.
Çeşitli hikâye, şiir ve ropörtaj kitapları yayımlanan Yar'ın halen Posta Gazetesi'nde televizyon eleştirmenliği yaptığı "Televizyon Hastası" isimli bir köşesi bulunmaktadır. Mesut Yar, şu anda hafta içi her akşam CNN Türk'te Burada Laf Çok programını sunmaktadır.

Haberin Devamı