Mesut Yar

Mesut Yar

Son dakika mesut yar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut yar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut yar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Yar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut yar gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 mesut yar haberi bulunmuştur. Tüm mesut yar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Ömer dizisi bu akşam mı, yok mu? Ömer neden yok, yeni bölüm ne zaman? 6 Şubat Star TV yayın akışı!
Ömer dizisi bu akşam mı, yok mu? Ömer neden yok, yeni bölüm ne zaman? 6 Şubat Star TV yayın akışı! Ömer dizisi bu akşam var mı, yok mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kanalların yayın akışında değişiklikler yapıldı. Yayın akışlarında değişiklik yapılınca bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Ömer dizinin yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. Peki, Ömer dizisi bu akşam neden yok, Ömer yeni bölüm ne zaman?
6.02.2023 Televizyon
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var?
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var? İbo Show konukları belli oldu. Star TV’de yayınlanan İbo Show bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği programda bugün de birbirinden değerli isimler yer alacak. Peki, 4 Mayıs İbo Show konukları kimler?
4.05.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı? Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından dizi hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Tuba Büyüküstün’ün diziye transfer edilmesinin ardından merak doruktayken, Star TV yayın akışında Sefirin Kızı’nın 36. tekrar bölümü ile ekranlara geleceği görüldü. Peki, bu akşam Sefirin Kızı dizisi var mı? Bugün Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
25.01.2021 Gündem
Timur Selçuk hayatını kaybetti
Timur Selçuk hayatını kaybetti Türk pop müziği yorumcusu, orkestra şefi, bestecisi ve piyanist Timur Selçuk vefat etti. Türk müziğinin unutulmaz ustalarından Münir Nurettin Selçuk ile tiyatro sanatçısı Şehime Erton'un oğlu olan Timur Selçuk, müzik dünyasına unutulmaz eserler bıraktı.
6.11.2020 Gündem
Mesut Yar: Bizim için iyi bir yıl oldu
Mesut Yar: Bizim için iyi bir yıl oldu Sunucu Mesut Yar, önceki gün eşi Ferda Yar ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
28.12.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis Mesut Yar’ın sunduğu programa konuk olarak katılan Ceyhun Yılmaz, bir diğer konuk Müjde Uzman'a şoke eden bir kelime kullanmıştı. Uzman'ın açmış olduğu dava bugün sonuçlandı...
7.11.2018 Magazin
Göktay: Telefonum hiç çalmıyor
Göktay: Telefonum hiç çalmıyor Mesut Yar, usta tiyatrocu Zihni Göktay'ın sitemini köşesine taşıdı.
23.09.2018 Magazin
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da fotoğraf krizi!
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da fotoğraf krizi! 'Çukur' dizisinin ilk bölümünde hayatını kaybeden ve yeni sezonun ilk bölümünde fotoğrafı gösterilen 'Kahraman' karakterini canlandıran Mustafa Ustündağ'ın, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' kadrosuna katılması dikkati çekti.
21.09.2018 Televizyon
'Çukur'da her şey değişti!
'Çukur'da her şey değişti! 'Çukur' dizisinin ikinci sezon ilk bölümünde, 'Karakuzular' ve 'Cumali Koçavalı' fırtınası esti. Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Çukur senaristlerinin, yeni sezonda 'düşman yaratma' konusunda sıkıntı yaşamayacağını belirtti.
18.09.2018 Televizyon
İşte 'Güldür Güldür Show'un yeni adresi
İşte 'Güldür Güldür Show'un yeni adresi Show TV'nin fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür Show'un, Acun IlıcalI'nın sahibi olduğu TV8'e transfer olduğu iddia edildi.
10.08.2018 Televizyon
İşte 'Güldür Güldür Show'un yeni adresi
İşte 'Güldür Güldür Show'un yeni adresi Show TV'nin fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür Show'un, Acun IlıcalI'nın sahibi olduğu TV8'e transfer olduğu iddia edildi.
10.08.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da ters köşe!
Çocuklar Duymasın'da ters köşe! Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağ'lın paylaştığı, Kanal D dizisi 'Çocuklar Duymasın''ın yayın günü değişti.
10.08.2018 Televizyon
Bir final daha mı? Reytingler düşüşte
Bir final daha mı? Reytingler düşüşte Birçok dizisinin ve programının biteceği iddiaları ile gündeme gelen Star TV'de bir final daha mı yaşanacak? Mesut Yar, Posta'daki köşesinde bir dizinin daha final yapabileceğini yazdı.
26.07.2018 Televizyon
'Çukur' zirvede, 'İstanbullu Gelin' takipte!
'Çukur' zirvede, 'İstanbullu Gelin' takipte! Medya Takip Merkezi, sezonun en çok kazanan dizisini açıkladı. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde yer aldığı, Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin, yapımcısına da kanala da iyi para kazandırdığı ortaya çıktı.
26.07.2018 Televizyon
'Güldür Güldür Show' bitiyor mu?
'Güldür Güldür Show' bitiyor mu? Show TV'nin fenomen eğlence programı 'Güldür Güldür'ün, önümüzdeki sezon ekranda olamayacağı iddia edildi.
17.07.2018 Magazin
'Survivor'da çok fena sürprizler yaşanacak'
'Survivor'da çok fena sürprizler yaşanacak' Daha önce katıldığı iki 'Survivor'da da şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran'ın, bu sezon ikinci kez elenme adayı olması dikkati çekti. Dominik'te hızlandırılmış çekimlerin başlamasıyla birlikte seyircinin daha büyük sürprizlerle karşı karşıya kalacağı belirtildi.
29.05.2018 Magazin
'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde
'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, gelecek sezon da ekranda olacak 'Çocuklar Duymasın'ın reyting başarısına vurgu yaparken, yeni komedi dizileri için de önemli bir öneride bulundu.
29.05.2018 Televizyon
Çukur'da büyük sürpriz! Efsane karakter geri dönüyor
Çukur'da büyük sürpriz! Efsane karakter geri dönüyor İlgiyle izlenen Çukur'da 'Beyefendi' karakterine hayat veren Burak Sergen'in dönüş sinyali, dizinin müdavimlerini heyecanlandırdı.
17.05.2018 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle!
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle! Acun Ilıcalı'dan bomba hareket! Televizyon dünyasında yer yerinden oynayacak...
16.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Yar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut yar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.