Gazete Vatan Logo

Merakla beklenen DGS sınav sonuçlarından önce soru ve cevapları erişime açıldı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği Dikey Geçiş Sınavı´nın sonuçlarından önce soru ve cevap anahtarına erişime açıldı. Öğrenciler, Dikey Geçiş Sınavı'nın (2017-DGS) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı´na ´https://ais.osym.gov.tr´ internet adresi üzerinden ulabilecekler. DGS soru ve cevap anahtarına 10 gün boyunca erişebilecek...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 23 Temmuz'da uygulanan 2017- Dikey Geçiş Sınavı'nın (2017-DGS) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı erişime açıldı. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, DGS'ye başvuran adaylar tarafından temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının ´https://ais.osym.gov.tr´ internet adresi üzerinden bugünden itibaren 10 gün süreyle incelenebileceği bildirildi.

23 Temmuz 2017 tarihinde uygulanan 2017- Dikey Geçiş Sınavı (2017-DGS) Temel Soru Kitapçığı, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 25 Temmuz 2017 tarihinde saat 10:00’dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017- DGS Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (%10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.