Yoksa kral gerçekten de çıplak mı?

Önce reyting rakamlarına bakalım, sonra neden yazıya bu başlığı attığımızı anlatalım. Bundan iki hafta önceki Beyaz Show’un konukları Ozan Orhon, Yeşim Erçetin, Betül Demir, Selim Sesler ve Karagöz-Hacivat ustası Mahmut Hazım Kısakürek’ti.

Haberin Devamı

Önce reyting rakamlarına bakalım, sonra neden yazıya bu başlığı attığımızı anlatalım. Bundan iki hafta önceki Beyaz Show’un konukları Ozan Orhon, Yeşim Erçetin, Betül Demir, Selim Sesler ve Karagöz-Hacivat ustası Mahmut Hazım Kısakürek’ti. Program, geceyi tüm kişilerde 18’inci, AB Grubu’nda ise 11’inci sırada bitirmişti.

Geçen cuma yayınlanan Beyaz Show’un konukları ise Uğur Arslan, Ebru Yaşar, Meriç Erkan ve güzellik kraliçesi Emmarys Pinto’ydu. O gecenin Beyaz Show’u tüm kişilerde 15’inci, AB Grubu’nda ise 9’uncu gelmişti.

Beyaz bu hafta, yani tam 10 yıl sonra tekrar Cem Yılmaz’ı konuk aldı programına. Mazhar Alanson ordaydı, Özlem Tekin ordaydı, Hokkabaz’ın yönetmeni ve diğer oyuncuları da Beyaz Show’daydı.

Ama elbette esas oğlan Cem Yılmaz’dı. Filmi gösterimdeydi, kendisi, başta Savaş Ay olmak üzere birçok kişiyle yaptığı polemiklerle gündemdeydi. Peki bu cuma gecesinin reytingleri nasıl geldi? Program, son üç haftanın en kötü derecesini aldı. Tüm kişilerde 23’üncü sırada çıkan Beyaz Show, AB Grubu’nda ise 6’ncı geldi.

Oysa canlı yayın sırasında telefonlar kitlenmiş, bu bizzat Beyaz tarafından da dile getirilmişti. Yani aslında bugün rekor bir reyting bekleniyordu. Olmadı, bu dev kadro, Yabancı Damat’ın tekrarına da, Star’daki Sinan Şamil Sam’ın boks maçına da ve hatta dört büyük kanalın ana haber bültenlerine de geçildi. Duruma ben de şaşırdım. Ve şu soruyu sormaktan kendimi alamadım... Yoksa gerçekten de Hıncal Uluç’un yazdığı gibi kral çıplak mıydı?

***

Savunma sanatları ve ustaların sırları

Ölümcül tekmeler savuran, kalın levhaları çıplak yumruklarıyla unufak eden, bambu sırıklarda kedi gibi yürüyen, yetenekleri efsane olmuş savaş uzmanlarının hepsi Asya’nın gizemli tapınaklarında doğdu.

Bu insanların insanüstü başarılarını şimdi ekranda izleyeceğiz. Peki onların gerçek yetenekleri nerede bitiyor, özel efektler nerede devreye giriyor? Belki de Hollywood büyüsü, düşünüldüğü kadar da işin içinde değildir...

Savunma sanatlarının odaklanma, disiplin ve öğretileri konusundaki temel prensipleri National Geographic’teki Savunma Sanatları belgesellerinde ekrana gelecek. Belgeselin Dövüş Bilimi adlı ilk bölümü bugün saat 23.00’te yayınlanacak. Serinin önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümlerinin konu başlıkları ise; Samuray Kılıcı, Manhattan’da Kung Fu, Kung Fu Killers ve Kick Fighters.

*****

Cumhurbaşkanlığı meselesine HER AÇIDAN bakalım

Ruhat Mengi’nin hazırlayıp sunduğu Her Açıdan, uzun bir aranın ardından bugün ekranlara geri dönüyor. Pogramda, Recep Tayip Erdoğan ve cumhurbaşkanlığı meselesi masaya yatırılacak. İlk haftanın konukları AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, CHP İstanbul Milletvekili Bülent Tanla, Merkez Bankası Eski Başkanı Yaman Törüner ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan. Programın ikinci bölümündeyse; Boğaziçi Üniversitesi’ne tez konusu olan Aysel Gürel ve kızı Müjde Ar var. Her Açıdan, bugün 12.30’da Star ekranında başlıyor. Kaçırmayın derim...

*****

YARDIM SELİNE HEPİMİZ KATILMALIYIZ
Güneydoğu’da yaşanan sel felaketinde zarar görmüş vatandaşlarımız için bugün atv özel bir destek programı hazırladı. 17.00 ile 19.00 saatleri arasında yayınlanacak Yardım Seli adlı programda, selden zarar gören, sevdiklerini, akrabalarını, evlerini kaybeden acılı insanlara, sizin desteğinizle umut aşılanacak. Atv tarafından, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı himayesinde canlı yayınla gerçekleşecek Yardım Seli’ne, atv’nin sevilen dizilerinin oyuncularının yanı sıra Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker de katılacak.

İzleyiciler, banka hesabı ve SMS yoluyla yapacakları yardımlarla, Yardım Seli’ne bir damla ekleyecekler ve memlekemizin bir köşesinde yaşanan acıyı hafifletmeye çalışacaklar.

DİĞER YENİ YAZILAR